• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2019, 00:00

KOÇ: Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak. Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Aklınızda henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

İKİZLER: Araştırmacı ruhla hareket ederek, çevrenizi irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerle duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

YENGEÇ: Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim halinde olacaksınız. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.

ASLAN: Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz var. Gücünüzü gösterecek işleri seviyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

BAŞAK: Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersizlikten uzaklaşmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

TERAZİ: Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz.

AKREP: Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyorsunuz. Dengeli kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla ortamda saygı uyandırıyorsunuz

YAY: Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteleri başlatabilir. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz.

OĞLAK: Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz.

KOVA: Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

BALIK: Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Son günlerde çalışma temponuzdaki aşırı artış, beraberinde sağlık sorunlarınız da getirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA