• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.01.2021, 00:00

KOÇ: BİLGİ sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almalısınız. Çünkü, karşınızdaki kişinin güvenini kaybedebiliyorsunuz. Her konuda fikir beyan etmeyin.

BOĞA: ÇEVRENİZDE oluşan kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Aile içi tartışmaların dozunu önlemek sizin elinizde.
Daha sonra da haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.

İKİZLER: SİZİNLE ilgili konulara yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Aile içinde anlaşmazlık konusu olan şeyleri kolaylıkla halledilebileceksiniz.

YENGEÇ: BU dönem kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. İşinizi severek yapacak, enerjinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.
Kendinize güvenmeniz sayesinde çok iş başaracaksınız.

ASLAN: BUGÜN sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Aynı görüşlere sahip kişilerle, kenetleneceksiniz.

BAŞAK: KISA mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bugün özellikle politik olun, çevrenize gülümseyin. Arzuladığınız dostluklar gündeme gelecek.

TERAZİ: HENÜZ yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacaksınız. Ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Bu beraberliklerinizden çok şey beklememelisiniz.

AKREP: KARİYERİNİZDE size şans verecek kişilerle tanışacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile aşktan kopmayacak çevrenizle iletişimde olacaksınız.

YAY: BUGÜNLERDE sağduyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: SORUNLARIN dışında kalmayı başardığınız müddetçe sinir sisteminizi koruyabilirsiniz. Başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler.

KOVA: KALABALIK ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Organiasyon çalışmalarından küçük ölçülerde para kazanabilirsiniz.

BALIK: İÇİNDE bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileri ile kafanız iyice karışıyor. Size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ortak çalışma konuları gündeme gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA