• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.01.2021, 00:00

KOÇ: OLAYLAR karşısında biraz aceleci davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük bir şekilde denetlemeniz yararınıza olacak.

BOĞA: ANLAMLI ve iğneleyici sözlerinizle çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz.

İKİZLER: YAŞAM pencerenize açılan güzelliklere hazırsınız. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

YENGEÇ: ENERJİNİZİ dengeleme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Çevrenizle paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakının.

ASLAN: YOĞUN enerjinizin sizi zorladığını, hatta tempo kaybettirdiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Maddi disiplin sizin en büyük ihtiyacınız.

BAŞAK: ÇELİŞKİLERİNİZİ kendi çabanızla yeneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Aşk yaşamınız sorun haline gelebilir.

TERAZİ: GEÇMİŞTE yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas bir gününüzdesiniz.

AKREP: YAKICI duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Katılacağı-nız toplantılardaki kalabalık sizi sıkabilir.

YAY: KENDİNİZİ mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısı-nız. Yaratıcılığınızı kullanarak, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız. Geçmişte yaşadı-ğınız bir olay yeniden gündeme gelebilir.

OĞLAK: HAYALLERİNİZLE baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyle-ri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü kimse anla-mayacak. Sosyal ilişkileriniz yoğunlaşıyor.

KOVA: HAYALLERİNİZi askıya almanız gerek. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamamalısınız. Fakat, bu konuda bir şikayetiniz olmayacak.

BALIK: DIŞ dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız size kazandırıyor. Bu tavır, her şeyi daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA