• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2022, 00:00

KOÇ: Bugün kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala küçük olaylara takılarak potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.

BOĞA: Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha sabırlı olmalısınız.

İKİZLER: Çevrenizin etkisi altında kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. İkili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz.

YENGEÇ: Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Çalışmalar içinde olacağınız arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.

ASLAN: Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak kafanızdaki birtakım karışıklara çözme noktasında size fayda sağlayacak. Cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yenilikten korkmamayı öğrenmelisiniz.

BAŞAK: Yeni oluşturacağınız planlar için desteğe ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

TERAZİ: İşbirlikleri konularında önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler önemli.

AKREP: Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü şekilde ortaya koyuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Bu sizde farklı duygular yaratabilir.

YAY: Sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza önem vermelisiniz. Enerjinizin güçlü olması partnerinizi de sevindirecek.

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün yeni projeler kafanızı meşgul edecek.

KOVA: Bugün çevrenizde sıra dışı olaylarla karşılaşmanız mümkün. Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

BALIK: Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere önyargılı olmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA