• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2022, 00:00

KOÇ: Egonuzu ifade edemediğiniz zaman kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.
Sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde canlanma söz konusu.

BOĞA: Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. Bugün inatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişileri üzebilir ve onları zor durumda bırakabilirsiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz.
Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum getirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz.

YENGEÇ: Karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalı, yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalısınız.

ASLAN: Eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları yeniden gözden geçirmelisiniz.

BAŞAK: Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz.
Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.
Düşünceleriniz gittikçe, daha da netleşiyor.

TERAZİ: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyorsunuz.

AKREP: Partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY: Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyor, fırsatları değerlendiriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilerle bilgi dağarcığınızı kullanarak felsefi konuşmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz. Birçok davete katılacak ve mutlu olacaksınız.

KOVA: Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının fikirlerini alma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Aile içindeki durumlara dikkat.

BALIK: Kendinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz.
Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun kullanacaksınız.
Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz.
Sabır olmak olumlu yönünüz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA