• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

İNTİKAM YEMİNİ EDENLERİN TEK MESELESİ ERDOĞAN’I DEVİRMEK

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2016, 00:00

Hatırlayacaksınız, dün bu köşeden bazı çevrelerin sözde terörü kınarken aslında tek hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yazdık...

Sadece Tayyip Erdoğan nefreti ve kompleksinin gözlerini kör ettiği belli kişi ve gruplar değil uzunca bir süredir birlikte iş tuttukları terör örgütü PKK'nın da tek hedefi Erdoğan..

Dünkü yazımda bağımsız Türkiye'nin en sağlam kolonu olan Erdoğan'ın tasfiyesinin, bundan 13 yıl önceki bağımlı eski Türkiye'ye geri dönüş anlamına geleceği için bu çevrelerce istendiğini belirtmiştim.

İşte daha 24 saat geçmeden bu görüşümü doğrulayan sözler çıktı bile.. Ankara'daki terör eylemiyle paralel İngiliz Times gazetesine konuşan PKK'nın Kandil'deki elebaşlarından Cemil Bayık'ın aşağıdaki sözlerini dikkatle okuyun... Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, Erdoğan ve AK Parti'nin tasfiyesi için İNTİKAM YEMİNİ ettiklerini söylüyor bu terörist başı.. Ve bakın daha neler diyor.. Bu söylem ve kullandığı ifadeler size hiç yabancı gelmeyecek...

TERÖRİSTLERLE AYNI SÖYLEMDEKİLER

♦ "Bir ölüm kalım savaşı veriyoruz. Artık tek hedefimiz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidardaki AKP'nin çöküşüdür... 

♦ Eğer Erdoğan bizi saf dışı bırakırsa, kazanır. Erdoğan'ı ve AKP'yi devirmek istiyoruz... 

♦ Türkler Kürt kentlerinde her şeyi yaktı. Halkımız intikam hisleriyle dolu. Gerillalarımıza onlara yapılanların intikamını almaları çağrısında bulunuyoruz. Savaş artık her yerde olacak. Mücadelenin bu aşamasında, gerillalarımıza yerine getirmeleri yönünde verilecek her emir meşru olacaktır..."

İşte okudunuz.. Kürt vatandaşlarımızı ayaklanma için kışkırtan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanları Kandil'deki terör baronlarıyla Türkiye'deki devlet, millet düşmanları aynı hedefe kilitlenmemiş mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek...

Bütün mesele bu..

Çünkü biliyorlar ki Erdoğan giderse eski bağımlı Türkiye yeniden gelebilir..

Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu?....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA