• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zor günler SELAHATTİN ERTAŞ

Zor günler

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2021, 00:00

Trabzonspor koptu gidiyor. Geçen hafta gösterdi ki, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Karadeniz temsilcisine yaklaşacak dermanları yok! Lig tarihinde ilk kez böyle bir puan tablosuyla karşı karşıyayız. Galatasaray cezalı Fatih hocanın olmamasının dezavantajını yaşıyor. Şimdi de Muslera 3 ay olmayacakmış. Ya Fenerbahçe'ye ne demeli? İki kadro çıkarabilecek hatta şampiyonluğa oynayacak oyuncuları var. Fakat görüntü ile oyun bambaşka! Bu iş ikinci kez şans verilen Vitor hocaya yazar!

İZMİR DÜŞMESİN
Altay paraşütsüz düşüyor! Son dokuz haftada galibiyet alamamanın tek açıklaması bu. İrtifa kaybının önüne geçilmezse oklar Mustafa hocaya çevrilecek maalesef. Kadro kaliteli, Mustafa hoca ülkenin en tecrübeli, başarılı teknik adamı. Stat yeni. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile yönetim sonuna kadar destek veriyor. Karşılığı düşme korkusu olmamalı. Aman Göztepe dikkat derken, yanına Altay da geldi.

BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADI
Göztepe için ne desek bilemiyoruz. Sezona Ünal Karaman ile başlayıp, birden geri vitese alıp teknik adam değişikliğinden beri bir türlü toparlanamadı. Kusura bakmasınlar ama El Maestro ile olmuyor. Takımı şahlandıracak bir teknik adam değişikliği ihtiyacı var gibi. Örnek Başakşehir. Ligin dibinden sadece Emre Belözoğlu ile yukarı tırmandılar. Sarı-kırmızılılar çıktıkları sezondan bu yana en kötü maçlarını oynuyor. Sırp hocaya neden bu kadar dayandılar bilemiyorum. Oyuncular kaliteli. Teknik adamın kadro kurgusu yanlış. Başkan Mehmet Sepil ne düşünüyor ne planlar yapıyor bilemiyorum. Ama puan cetvelindeki sinyal " işler düzelmezse" düşersin uyarısında!

BABASININ OĞLU
Bayrampaşaspor'un yaşayan efsanelerinden Sedat Saatçi'nin oğlu. Sergen hocanın da gözdesiydi. Yerli Vida olarak yetişti. Serdar Saatçi; son Kayserispor maçında da hem oyunuyla, hem de centilmenliğiyle taraflı tarafsız herkese "Helal olsun" dedirtti. Maçta, takımı lehine verilen korner kararı üzerine topun kendisinden çıktığını söyleyen Serdar'ı TFF de kutladı. Aman Serdar "sıkı çalışmaya" aynen devam, unutma; bu mesleğin dünü yok bugünü var. Türk futboluna hizmet için önünde çok yol var. Verilen fırsatlarda daima hazır olmalısın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA