• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Gümbürgümbür

ERGUN ONARIR

Gümbürgümbür

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11 Temmuz 2016
1.AYAK: İngilizlerin aprantilere ait 2 şartlı yarışını kalabalık tutmakta yarar var. Ian Tapp, İhtiyar, Haşim Ağa, Decolte, Urla Zamanı ve Junior Duru birincilik adaylarım. Silverado ve Win Every Day geniş oynayanlara.
2.AYAK: Bir solukta bitiverecek sürat yarışı da karışık.
Indian Radja, Leo, El Mirador, Musyus, Perfectus ve Dark Guardian birincilik adaylarım. Rainy Man ve Blackout sürpriz bekleyenlere.
3.AYAK: İlk kez piste çıkan tayların yarışını ekürileri teke indirerek kapatmak gerekiyor. Sıralamam Hgwarts, In The Navy, Avion Khan, Burgundy Blue ve Tokatçı şeklinde.
4.AYAK: Arapların kısa vade yarışını bu kez kalitesiyle Gümbürgümbür'ün kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: Tayların uzun mesafeli yarışında fravorim Menina. Formunu ilerleten Saspunas ciddi ve sert rakip olur.
6.AYAK: Arap taylarının yarışında ilk şansı Devreş'e veriyorum. Eküri destekli Harzemşahlı da ihmale gelmez. İyi şanslar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.