• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Demba Ba, Beto ve Halil gerçeği FETHİ YURTTAŞ

Demba Ba, Beto ve Halil gerçeği

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2018, 00:00

Müthiş maçı Göztepe kazandı. İki yarıda da top oynamayı düşünen iki takımın mücadelesi büyük zevk verdi. Böylesine zevkli maçtan çıkan sonuç Göztepe'nin matematiksel olarak da ligde kalışını ilan etti. Emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler. İlk yarının flaş takımı Göztepe'nin ligin ikinci yarı başındaki durgun haftalardan sonra İzmir'de üst üste iki maç alışı herkesi rahatlattı. Önce bunun altını çizelim.

TEŞEKKÜRLER DEM BA BA

Geldiğinde herkesin "Ne yapar?" diye merakla beklediği Demba Ba gene gollerini sıraladı. Taraftarı coşturan bu golleri ile hemen herkesin sevgilisi oldu. Hele ikinci golden sonra gelip Halil'i göstermesi ayrıca takdir edilmesi gereken yanı. Bravo Demba Ba. Sezon başından beri oynadığı her maçın en önemli yıldızlarından Beto dün de üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Üç maç ara vermişti.
Özlemiştik. Bizleri hep rahatlatmıştı. Dün de iyi yer tuttu. Çizgisinde başarılı olduğu kadar karşı karşıya kaldığı zaman rakiplerinin açısını daraltması da iyiydi. Topu oyuna sokarken her zamanki gibi ustaydı

MA ÇIN YILDIZI HALİL

Futbolun temel kuralı atanlar ve tutanlar iyi olacak. Yukarıda belirttiğim gibi onlar iyi idi.
Ama maçın doksan ve artı beş dakikasında sahanın en iyisi Halil'di. İkinci golü hatırlayın defanstan top çıkaran Halil altmış 60-70 metre sürdükten sonra Demba Ba'ya dokun diyerek verdi. Hem defansına sürekli yardım etti.
Hem atak yaptı. Bir de gol yapma hünerini geliştirse Halil çok çok özel olur. Antalyaspor maç boyu inanılmaz gol pozisyonları buldu.
Ama gol bulamadı. İ lk yarıda özellikle Doukara ile Kadu'nun mücadelesinde Doukara'nın vuruşu çok önemliydi. Benzer durum ikinci yarıda da tekrarlandı.
Gene Kadu'nun es geçtiği duruma ofsayt yetişti. Ama verilmeyebilirdi. Sonuçta Göz Göz maç boyu susmayan taraftarını bir kez daha güldürdü. Tüm kadroyu bir kez daha kutlayalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA