• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Genel kurullar ayı NECDET KESTELLİ

Genel kurullar ayı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.01.2019, 00:00

Her sene ocak ayı, dernekler, kulüpler, STK'lar hesap verme, güven tazeleme veya yönetim organlarını seçme amacı ile üyeleri ile genel kurullarını gerçekleştirirler.
Orada herşey birlik ve beraberlik içinde, saygı ve sevgide kusur etmeden görüşülür, efendice tartışılır ve alkışlarla karara bağlanır. Kültürpark Tenis Kulübü, Alyans Küçük Kulüp ve İZTİK Kulübü'nde de mali genel kurullar genel prosedürler dahilinde gerçekleşti. Her üç kulübümüzde de konular tartışıldı, oylandı, kurullar da ibra edildi.
Ayrıca, üyelerin istek ve dilekleri not edildi. Biz de bu güzide kulüplerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

TEBRİKLER KAZIMOĞLU

Egeli Tenis Veteran Derneği'nde (ETV) seçimli genel kurul yapıldı. Seçim maddesine sıra gelince Divan Başkanı Sayın Reyhan Köse, yeni dönem yönetimi için aday olmadığından güzel ve motive edici bir konuşma yaparak tüm üyelerden gönüllü olarak yönetimde çalışmak isteyenlerin isimlerini yazdırmalarını istedi., Bu metod biraz unutulmuştu. Ancak Divan başkanın girişimi iyi netice verdi ve tüm kurullar bu sayede oluştu. ETV'nin 8. başkanını seçecek olan yönetim kurulu üyelikleri Ayşe Bircan, Cemal Kazımoğlu, Hüsnü Hatipoğlu, Özcan Varlı ve Selçuk Kukul'dan oluşurken denetleme kuruluna ise Haluk Vural, Metin Aladağ ve Özgür Deniz seçildi. Yeni yönetimde başkanlığa getirilen Prof. Dr. Cemal Kazımoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor ve ETV'ye hayırlı olmasını diliyoruz.

AVUSTRALYA'DA MÜTHİŞ HEYECAN

Uykusuz gecelerden ve uzun süren çok sayıda maçlardan sonra yenenler, sevinenler, yenilenler, hüsrana uğrayanlar, yıldızlaşanlar, bekleneni veremeyenler ile son dönemeçlere girdik. Tablo sanki şöyle gözüküyor: Favoriler erkeklerde Nadal ve Djokoviç olarak devam ederken, gelebilecek genç ve çok formda Tsitsipas ve büyük plase Raonic, belki Nishicori gibi çok güçlü rakipleri de yenmek durumunda kalacaklar gibi! Kadınlarda ise hem şampiyonluk hem de 1 numara yolunda ciddi savaş var. Kvitova yanında Serena'yı unutmadan Osaka'nın da ümidi var. Collins gibi 21 yaş altındakiler bu turnuvada olmasa bile yakında çok can yakacaklar.
Şampiyonu kim olursa olsun Djokoviç yine 1. numara olarak devam edecek.

KATILMAK BİLE ÖNEMLİ

Son kalan tek gençler temsilcimiz Bora Şengül de maalesef ana tablonun ilk turunda turnuvaya veda etti. Turnuvaya WC ile katılan Cavrak'a 6/1 - 6/3 yenilerek Avustralya defterini kapattı.
Bu gidişata bir çözüm bulunması daha çok gencimizin bu turnuvalara katılması ümidi ile hayırlısı diyelim. Bora Şengül'ü turnuvaya katılabildiği için kutlayalım.
Teşekkürler Bora ve devam lütfen.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA