• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kadıköy tılsımı bozulmaz SELAHATTİN ERTAŞ

Kadıköy tılsımı bozulmaz

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.04.2019, 00:00

Dile kolay, Kadıköy'de 20 yıldır Galatasaray'ın galibiyeti yok!
Ve hafta sonu yine nefesler tutulacak...
Ancak bu sezonun diğerlerinden önemli bir farkı var.. Fener taraftarı, rüyasında görse inanmayacağı, küme düşmeme sendromu yaşıyor. Ve takım her maçta gol yiyor! Ersun Yanal ve Fatih Terim arasında büyük bir taktik savaşı olacağı kesin. Şampiyonluğa oynayan Galatasaray işte böyle bir Fenerbahçe karşısına çıkacak.
Belki de yıllarca yakalayamayacağı şanslı konumda, tarihi sonuç alma yolunda. Veya yine malumun ilanı olacak; Fenerbahçe rakibine yenilmeyecek hatta bahis oranlarına göre maçtan galip ayrılacak. Bana göre F.Bahçe'nin tecrübeli isimleri kaliteli, gençlerin de kumaşları iyi. Taraftarın da desteğiyle yine "Kadıköy tılsımı bozulmaz" diyorum.

DERBİ GEYİKLERİ İLGİNÇ

Derbi haftası olunca sosyal medyada yine Kadıköy geyikleri dolanmaya başladı.
Hakaretleri kenara bırakalım ama çoğu taraftardan güzel espriler çıkıyor. İşte bazıları:
Galatasaray Kadıköy'de en son kazandığında Eljif Elmas doğmamıştı.
Google yoktu.
Doğal olarak twittter, instagramın esamesi de yoktu. "Baba bana gençliğinde Fenerbahçe'yi yendiğimiz günleri anlatsana..." Diye uzayıp gidiyor espriler.
Sahada ezeli rakip, saha dışında ebedi dost olan güzide kulüplerimizin taraftarı inşallah güzel bir derbi izlerler..

ÇİZGİYE DEĞİL ATILANA BAK!

Futbolumuz ilginç, taraftarımız ilginç.
Video Yardımcı Hakem sistemi sayesinde daha da tuhaflaştık. Beşiktaş çok zorlu geçecek diye düşünülen deplasmanda Çaykur Rizespor'u 7-2 mağlup etmiş. Son yılların en farklı sonucunu almış. Ama rakip taraftarın derdi VAR çizgisi oldu. Vay efendim iki gol ofsayt kokuyor diye kıyameti koparan çok oldu. Çizgiler çizilemedi diye yayıncı kuruluşa demediğini bırakmayanlar çoğunluktaydı. İyi de, çizgiyi Federasyon, VAR odasından yolluyor. Bunu bile bilmeyen çoğunlukta. Ayrıca stadın konumundan mıdır bilemem, çekim çok yatay ve kötüydü. Çizgiyi mizgiyi boşverin, atılan gollere bakın. Ayrıca Beşiktaş maçtan 2 gol farkıyla ayrılmadı ki, 7 tane gol atmış. Daha neyini arıyorsunuz? Tebrik etmek yeterliydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA