• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Atamayana attılar ŞENOL KANTÜRK

Atamayana attılar

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.04.2018, 00:00

Göztepe'nin Ligdeki ilk yılında bırakın düşme tehlikesi yaşamayı, Avrupa Kupaları'na katılma şansını kovalaması gerçekten büyük başarı. Antalya, Bursa, Konya ve Osmanlı gibi yüksek bütçeliler ligde kalmak için çırpınırken, geleceğin planlarını yapacak derecede rahat durumu alkışlanmalı. BJK yenilgisine fazla üzülüp abartmamak gerek. Göztepe'nin görevi zirve ve tehlikeli bölgedeki takımlarla yapacağı maçlardan en iyi skorla ayrılıp prestijini korumak olmalı. İçerde Bursa ve G.Saray, deplasmanda Konya ile maçları çok önemli. 6 maçtan 4'ünü, Bursa, Karabük, Malatya ve G.Saray ile İzmir'de oynaması büyük avantaj.
Akhisar ve Konya'ya gidecekler. Başkan Mehmet Sepil'in değerlendirmesinde mali yönden hiç sıkıntısı bulunmayan kulüplerden biri olduklarını vurgulaması gerçekten övünülecek bir durum. Pek çok büyük takım UEFA kapılarını aşındırıp mali kriter prangasından kurtulmaya çalışıyor. Bir, ikisinin kupalardan men edilmesiyle Göztepe'ye yol açılabilir.

DEMBA BA PEŞPEŞE KAÇIRDI

BJK maçına gelince... Bu tip maçlarda pozisyonları değerlendirirsen puan alırsın.
Beşiktaş Başkanı Orman'ın gereksiz transfer daveti yaptığı DemBa Ba belliydi ki etkilenmiş. 8. dakikada bomboş golü atamazken ardından Halil'in nefis çalımlarla getirip yuvarladığı topa da vuramadı. İkinci yarıda direkte patlayan şutu tek şovuydu. Reis de bir başka pozisyonu harcarken, Selçuk'un büyük hatasıyla Talisca, atamayanları kafayla cezalandırdı, 12. golüne imza attı.
Göztepe'nin kaptan yaptığı Selçuk'un oyundan alındığı için tepki gösterip kol bantlarını yere atması yakışmadı. Göztepe defansının hatalarıyla 5-1'lik sonuç geldi. Göztepe'nin formda adamı Halil'in golü teselli mükafatı oldu. Ümit Öztürk Göztepe'yi harcamak için herşeyi yaptı, BJK'yi kolladı, Göz-Göz'ü katletti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA