• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe The End ŞENOL KANTÜRK

Göztepe The End

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2022, 00:00

Sezona Avrupa Kupası umutları ile başlayan Göztepe, büyük mucizeler olmazsa lige veda etti. Geçen hafta lider Trabzon'a mağlup olunsa da oynanan futbol umut vericiydi. Taraftar da dünkü Alanyaspor maçında tribündeki yerini alarak, takımına destek verdi. Fakat artık yazılarımda fazla eleştirmediğim Göztepeli oyuncular nedense o kutsal formanın hakkını vermekten yoksun oynadılar. Ligin bu haftalarında taktik-maktik yazılmaz. Oynayacaksın ve istediğin sonucu alacaksın NOKTA...

Başkan kararını vermeli

Zaten taraftar takımını destekledi fakat onlar da umudunu kaybettikten sonra takımı yuhalamaya başladı. Mehmet Sepil başkanın ne yapacağına acilen karar vermesi lazım. Takımı satmak istiyorsa acilen satmalı, yeni sahipler Göztepe'nin yol haritasını çizmeli. Yok başkan satmayacaksa da yeni sezonun güçlü kadrosunu kurmaya başlamalı. Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmek çok zor bunu herkes biliyor. Göztepe camiasi ve taraftarının sabrı taştı artık tahammülü kalmadı. Koskoca camia ve Türkiye'de her camianın sahip olmak istediği Göztepe taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA