• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Millet uyandı TOLGA TEKİN

Millet uyandı

tolga.tekin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2018, 00:00

Hepimiz insanız gaflete düşüp hata yapabiliriz. Fakat yapılan hataların sonucunu görüp artık ikinci defa aynı hatayı yapmak akıl ve mantıkla bağdaşmaz. Ateşe elini uzatan ve yakan kişi hiç aynı şeyi tekrar yapar mı? Bu çok basit örnekten hareketle konuyu daha geniş kapsamlı ele alalım. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) "Müslüman bir delikten iki defa ısırılmaz" buyurarak bir Müslüman'ın olaylar karşısında nasıl davranması gerektiğini bize anlatmıştır.
İşte bu yüzden Müslüman uyanık olmalı. İzlediği filmden, okuduğu kitap ve gazeteye, üzerindeki kıyafetten yediği içtiği şeylere kadar dikkatli olmalı. Necip Fazıl Kısakürek'in "zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin bir gençlik" dediği gibi tüm olaylara feraset gözüyle bakmalı.

REHAVETE KAPILMAYALIM

Siyonizmin tek amacı var o da İslam'ı yok etmek ve dünyanın tek hakimi olmak. Bunun için Allah'ın değil paranın kulu olan Siyonistler, dünyadaki ülkeleri ve o ülkelerde yaşayan insanları da kendine kul etmek istiyor. Bunu nasıl yapıyor? Terör örgütlerine destek verip iç savaş çıkararak, uyuşturucu pazarını elinde tutup genç ve taze beyinleri yok ederek ve en önemlisi de FETÖ gibi İslam'la ilgisi olmayan din tüccarlarını kullanıp Müslümanların inanç ve itikatlarını bozarak yapıyor.
Sadece Türkiye'de mi? Elbette hayır.
Farkındaysanız Siyonizm Türkiye'nin de başına bela olan bu FETÖ Projesi'ni Afrika'dan Uzakdoğu'ya kadar Müslüman toplumların bulunduğu tüm ülkelerde kullanmıştı. Şükürler olsun ki 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi bu ihanet çetesinin gerçek yüzünü tamamen ortaya çıkardı. Ama bu oyunların bitmeyeceğini unutmadan rehavete kapılmadan her zaman uyanık olmalıyız.

OYUNLARI BOZDUK

İnanın Müslümanlar olarak eğer gözümüzü açıp küfüre karşı tek yumruk olmazsak işimiz zor. "Su uyur düşman uyumaz" atasözündeki gibi küfür uyumuyor. Ama Türkiye de uyumuyor artık. Özellikle son yıllarda Türkiye, Siyonizm'in korkulu rüyası haline geldi.
Bu ülke üzerinde daha önce hiç bu kadar çok oyun oynanmamıştı. Neden? Çünkü uyandık ve güçleniyoruz. Masada biz de varız diyebiliyoruz. Para baronlarına boyun eğmiyoruz. İşte bir Müslüman bunu yapmalı. Bu ülkede yıllardır bitmeyen terör bitme noktasına geldiyse gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi kaos planları boşa çıktıysa demek ki bu millet uyandı. Şimdi bakıyoruz ki dünyadaki Müslümanlar da Türkiye'den cesaret alarak uyanışa geçti.

KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Ama düşman uyumuyor. İşte tüm bunlar karşısında şunu asla unutmamak lazımdır ki küfür tek millettir.
Müslüman'ın ise Müslüman'dan başka dostu yoktur. Siyonizm'in Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinden itibaren oynadığı oyunlar devam ediyor. O gün yaşanan oyunların aynısı şimdi tekrar ediyor ve sonuçlarına hep birlikte şahit oluyoruz. İşte siyonizmin bu sinsi oyunlarının farkına varan ve asla boyun eğmeyerek Osmanlı'nın çöküş döneminde 33 yıl tahtta kalıp dünyaya hükmeden Sultan 2. Abdülhamid'in şu sözleriyle yazıma son vermek istiyorum:
"Eğer biz uyanık olmazsak, gün doğduğunda dilinde İslam olan yemek yiyişi, oturuşu, giyinişi, ticareti ilmiyle bambaşka bir ümmetle karşılaşırız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA