• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe taraftarı o milletvekiline tepkili YUNUS KARAKAYA

Göztepe taraftarı o milletvekiline tepkili

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.06.2017, 00:00

Pazar günü Antalya'da Eskişehirspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek olan Göztepe'nin taraftarı CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'e tepkili. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in yarı final maçında Eskişehirspor-Giresunspor maçında protokol tribününde yer almasına sarı kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.
CHP'li Sertel'in Eskişehir kökenli olmasına rağmen bir İzmir milletvekili olduğunu dile getiren birçok taraftar, Göztepe-Eskişehirspor finalinde Sertel'in hangi takımı destekleyeceğini sordu.
GözgözTV isimli grup sosyal medya üzerinde Atilla Sertel'in Eskişehirspor maçının izlerken çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak tepkilerini dile getirdi. İşte o paylaşım:
Bu fotoğraf karesi dün oynanan Eskişehirspor-Giresunspor play-off yarı final maçından.
Fotoğrafta tanıdığımız iki isim var. Birisi Saffet Sancaklı Kocaeli Milletvekili, eski futbolcu.
Peki diğeri?
Gazeteci ve İzmir Milletvekili Atila Sertel. Hani İzmir'in oyu ile TBMM'ye gidip koltuklarda oturan vekil. Yıllar sonra Süper Lig'e bu kadar çok yaklaşan, vekil olduğu şehrin takımının Bolu'da çok önemli maçı varken Eskişehir yolu tutan bu vekili İzmir Milletvekili olarak kabul etmiyoruz.
Başta CHP İzmir İl Örgütü olmak üzere Tüm İzmirlileri bu çakma İzmir Milletvekiline gereken tepkiyi koymaya davet ediyoruz.



SUÇU BÜYÜKŞEHİR'E ATTI

Hafta sonunda meydana gelen sel felaketinden sonra Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kunak'ın sosyal medyadaki paylaşımı dikkati çekti. Selde en çok zarar gören bölgelerden biri olan Gültepe Mahallesi'nde konuşan Mehmet Yunak, Büyükşehir tarafından yağmur suyu çalışmalarının yapıldığını, ancak henüz tamamlanmadığını söyledi. Yunak'ın, "Zamansız bir yağmur yağdı. Bu çalışmalar bitmiş olsaydı bu felaket büyük bir ihtimalle yaşanmayacaktı" şeklindeki paylaşımının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu çok rahatsız ettiği öne sürüldü.

KIVRAK ÇİFTİNE MUTLULUKLAR

İzmir'in köklü şirketlerinden Kıvrak Müşavirlik ve Line Plus Yapım'ın sahibi değerli kardeşim M. Çağrı Kıvrak, sanatçı A.Aygen Avcı ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah töreni ve düğünü 450 kişi eşliğinde, İzmir Biyer Event Hall'da yapıldı.
İlk dansları için Tekeler Köyü Zeybeği'ni seçen çift, balayı için Tayland'ı tercih etti. Biyer Event Hall'un İşletme Müdürü Tayfun Durak da gençleri "yılın çifti" seçti. Ben de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

ESAS AKIL

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
"Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?" Doktor, "Bir küveti su ile dolduruyoruz.
Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız?", der.
Adam, "Ooo! Anladım.
Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova, kaşık ve fincandan büyük." "Hayır" der doktor, "Normal bir insan küvetin tıpasını çeker." Ders: Akıl, sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA