• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İşimizi şansa bırakmamalıyız FİLİZ ÖZKOL

İşimizi şansa bırakmamalıyız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2009, 00:00
Bugün, kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Olaylar hep güzellikten yana olacak. Kişisel olaylarımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazılarımızın gizli çapkınlıkları söz konusu olacak. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Unutkanlıkların ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve işimizi şansa bırakmamalıyız.
Bugün doğanlar; toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir. Çevrelerine davranış biçimleri etkileyici ve büyüleyicidir. Etraflarında daima etkili dostları olacaktır. Aynı çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemedikleri zayıf anları olabilir. Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz.
KOÇ:
Mesleki konularda iddialı olacak ve bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyeceksiniz. Tartışmalardan ve güç savaşlarından sakınmalı ve kaba kuvvetin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz.
BOĞA:
Günlük yaşantınızı renkli bir hale getirmek istiyorsunuz. Duygularınızı paylaşmayacak ve ketum olmayı tercih edeceksiniz. Fakat çevreniz sizi rahat bırakmayabilir ve tam tersi bir durum ortaya çıkabilir.
İKİZLER:
Bugün, aşk ve duygusal konulara kapalı olacağınız için, toplumsal hayatınız ön plana çıkacak. Maddi durumu iyi olan kişilerden etkileneceksiniz. Size destek verenler çok daha çekci gelecek.
YENGEÇ:
Bu dönem, sözleşmeler ve yazılı anlaşmalar önem kazanacak. İmza atarken, kendi kişisel şartlarınızdan çok, karşı tarafın istekleri baskın çıkacak. Özellikle bugün, önemli kişilerle görüşeceksiniz.
ASLAN:
İş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk sizi farklı kulvarlara taşıyacak. Ortaklıklara açıksınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vereceksiniz.
BAŞAK:
Özgürlük duygularınız sizi farklı boyutlara götürecek. Karşınıza çıkan kişilerin orijinal yönleri ve akılcı kimliklerinden etkileneceksiniz. Kısa süreli bu aşklara fazla bağlanmamalısınız.
TERAZİ:
Kariyerinizi pekiştircek kişilerle görüşmeye devam edeceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık sizi takip edecek. Tercihlerinizi doğru kullanmalısınız.
AKREP:
Katılacağınız sosyal aktivitelerde karşılaşacağınız kişilerden güzel bir elektrik alabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları için uygun bir gün. İyi değerlendirmelisiniz. Farklı fikirler ilginizi çekecek.
YAY:
Maddi imkanları geniş ve kariyer sahibi, sizi güçlü kılacak aşk kapınızda. Temkinli şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Bu birlikteliklerden çıkar sağlayacaksınız.
OĞLAK:
Bugün, kısa mesafeli yollarda ve küçük grup toplantılarında karşılaşacağınız kişilerden etkileşim alabilirsiniz. Ciddi bir havada başlayan beraberlik sonradan enerjik bir hale gelecektir.
KOVA:
Kişisel enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden oldukça etkilenecekler. Beden diliniz çok iyi kullanacaksınız.
BALIK:
Bugün iş ilişkilerinizde yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arasında gerekli işbirliğini sağlayacaksınız.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA