• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İş yeri huzurluzlukları aniden ortaya çıkabilir FİLİZ ÖZKOL

İş yeri huzurluzlukları aniden ortaya çıkabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2009, 00:00
Arzuladığımız her işte başarıyı yakalayabileceğimiz bir gün. Ancak sinirli ve sabırsız davranarak bulunduğumuz ortamlarda tartışmaya neden olabiliriz. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Değer yargılarımız sorgulanacak. Şirketlerde yönetimle ilgili şikayetler söz konusu olacaktır. İş yeri huzursuzlukları ortaya çıkabilir. Boykotlar ve direnişler gündem yaratabilir. Bazılarımızın hukuksal sorunları olacak. Yöneticilik ve planlama konusunda gerekli doneler sağlanacak. Satürn duygularımıza belli bir disiplin getirirken, kariyerimizle ilgili olaylar ön plana çıkacak. Kişisel değerlerimizin farkında olacağız.
Bugün doğanlar; ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabilirler. Ruhlarında hep, hayatı coşkuyla kucaklayan bir aşkın özlemi vardır. Oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İsteklerini gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Onunla yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır.
KOÇ:
Kişisel ilşkileriniz güçleniyor. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir.
BOĞA:
Dostluk ve aşk duyguları çok önemli olcak. Bugün, duygularınızı gizlemek zorunda kalacaksınız. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.
İKİZLER:
Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınız ortaya koyacak özel bir aşka açıksınız.
YENGEÇ:
Para hareketinde bir yoğunluk hakim olacak. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız.
ASLAN:
Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek ve belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak planlar yapacaksınız.
BAŞAK:
Cinsel dürtülerin ön plana çıkması ve sıradışı ilişkilerinizle, gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz.
TERAZİ:
Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak ve bu konuda size karşı gelenlere kararlı davranacaksınız. Yanınızda çalışan kişilerden, saygı ve disiplin bekliyorsunuz.
AKREP:
Seçtiğiniz konular amaçlarınıza ters düşmemeli ve yüksek enerjinizi ortaya koyarak engelsiz bir iş çıkarmalısınız. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız.
YAY:
Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Kendinize daha fazla güveneceksiniz.
OĞLAK:
Aşk yaşamınızda duygusal karışıklıklara neden olacak bir gün. Süregelen birliktelikleri olanlar ilişkilerinde değişen dengeleri yaşayabilirler. Hatta yıllarca sürecek aşkların başlangıçlarını yapabilirsiniz.
KOVA:
Yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. Çalıştığınız yerde memnun olmadığınız durumlar varsa iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz.
BALIK:
Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatırken, yetkinizi kullanacağınız mesleklerde başarılı olacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI