• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maceracı yönlerimiz bugün açığa çıkacak FİLİZ ÖZKOL

Maceracı yönlerimiz bugün açığa çıkacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.09.2009, 00:00
Bugün çeşitli olanaklarımızı farklı bir şekilde kullanacağız. Maceracı ruhumuz körüklenecek. Zeki ve açıkgöz davranışlarımız çevremizde yanlış anlaşılabilir. Cesaret isteyen işler bizi bekliyor. Seyahatlerimiz gündeme gelecek. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir gün. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz.
Bugün doğanlar; yaşamları boyunca etkili çevrelerde bulunacaklar ve başarı grafikleri bu sayede gelişecektir. Orijinal yapıları daima onları farklı kılacağı için, bazı ortamlarda tepki alacak fakat hiçbir şeye aldırmayacaklardır. Sürekli seyahat etmekten hoşlandıkları için de, dünyanın birçok yerinde güçlü dostları olacaktır. Yaşamlarında ödün vermek istemedikleri için, özgürlüklerini korumasını iyi bilirler. Duygusal ilişkilerinde partnerleriyle daima sorunları vardır ve yarım kalan aşkların kişileridir. Çekici kişilikleri sayesinde, bulundukları ortamlarda dikkat çekmeyi başarırlar. Küçük yaşlarda sık hastalansalar bile, yaşları ilerledikçe bedenleri sağlamlaşır.

KOÇ:
Sıradışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacak. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılık. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz.
BOĞA:
Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu durum şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.
İKİZLER:
İş hayatınızda mikemmel bir gelişme sizi bekliyor. Sosyal şartlarınız değişecek. Daha güçlü olmaya başlayacaksınız. Genel olarak kazançlı bir dönem geçireceksiniz. Cesur ve risk almaya hazır hissediyorsunuz.
YENGEÇ:
Tanışacağınız kişilerde güç ve cazibe arayacaksınız. Bu dönem entelektüel kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli olacak. Çevrenizde rakip tanımıyorsunuz.
ASLAN:
İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacak. Bu günlerde kariyerinizi geliştimek için önemli fırsatlarınız var.
BAŞAK:
Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, size fazla sorumluluk yüklemelerine kızıyorsunuz. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak.
TERAZİ:
Oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğleceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansı kapınızı çalabilir. Karşı cinse oldukça çekici geleceksiniz.
AKREP:
Yaşamınızı renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasa da, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar.
YAY:
Zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz çok yüksek. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız güçlü. Konuşma dilinizi iyi kullanacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz.
OĞLAK:
Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir.
KOVA:
İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli.
BALIK:
Maddi konular sizin için her zaman önemli, bunu siz de biliyorsunuz. Kariyerinizde başarı size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA