• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarımızla işbirliği içinde hareket edeceğiz FİLİZ ÖZKOL

Dostlarımızla işbirliği içinde hareket edeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2009, 00:00
Hareketli ve enerjik olcağımız bu günde sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Doğal asaletimizi çevremize hissettirebileceğimiz bir gün. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Aşkta ateşli bir günümüzdeyiz ve duygularımız tavan yapabilir. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerinin çalışmaları gündem kazanacak. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin, ikna kabiliyetleri artıyor.
Bugün doğanlar; verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler. Değerli dostları sayesinde yaşam kaliteleri daima yüksek olacaktır. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Çalışkan, hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Kolay ikna olan kişiler değildirler. Farklı bir felsefeye ve derin bakışa sahiptirler. Maddi konulara sıcak bakarlar. Finans konularında başarılıdırlar.

KOÇ:

Katılacağınız toplantılarda önemli haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortam size sıkıcı gelebilir ve kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla durum değerlendirmesi yapacaksınız.
BOĞA:
Enerjinizi doğru alanlara kaydırmalı ve sizin için doğru olan bir yapılanma içine girmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmadan önce düşünmeli ve emin olduğunuz konuları kabul etmelisiniz.
İKİZLER:
Gücü ve hareketi sevdiğiniz için, aşkı da bu tür çevrelerde arıyorsunuz. Bu dönem yanlış ilişkilerden uzak kalmaya özen gösterin. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla haksızlıkları yeriyorsunuz.
YENGEÇ:
Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak sizin elinizde. Geri giden Merkür, yüksek mevkili kişilerden destek almanız konusunda değişik fırsatlar hazırlayacak.
ASLAN:
Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız.
BAŞAK:
Bu dönem aşktan çok ailevi ve evinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir.
TERAZİ:
Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız.
AKREP:
Para konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız.
YAY:
Başkalarının fikrine saygılı gibi davransanız bile, en son final fikir size ait oluyor. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar. Biraz daha cesur olmalı ve fırsatları değerlendirmelisiniz.
OĞLAK:
Kendinizi yenilemek istiyorsanız, ayın sonunu beklemenizde fayda var. Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın ya da çalıştığınız şirkettin aracılığyla gelecek.
KOVA:
İlişkilerinizde karamsarlık yaşamak istemiyorsanız, bu dönem kararlarınızı verirken, çevrenizin fikrini almaya dikkat etmelisiniz. Çekiciliğinizin yanında ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.
BALIK:
Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Başarı geç gelecek fakat hayatınıza kalıcı bir şekilde yerleşecek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA