• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dargınlıkların sona erdirileceği bir gün FİLİZ ÖZKOL

Dargınlıkların sona erdirileceği bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2009, 00:00
Şirketlerin özel toplantıları ve kişisel egolar ortaya çıkacak. Tekstil ürünlerinin piyasaya çıkması ile yeni anlaşmalar ve açılışlar yapılacak. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Tiyatro ve sinema salonları yeni filmlere tanık olacak. Özel baloların ve resepsiyonların gündem kazanmasıyla, gözler basına çevrilecek. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkemizden sakınmalıyız. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabilir ve köprüleri kendimiz atabiliriz.
Bugün doğanlar; kurallı yaşamdan hoşlanırlar. Zaman kavramına değer verirler. İnatçı ve istekli çalışırlar. Rekabetten hoşlanırlar. Duygusal yaşantılarında sürekli güven arayışı içindedirler. Rafine ve mükemmel bir yaşam tasarlarlar. Ani olaylar karşısında soğukkanlı davranarak, çevrelerine olumlu bir örnek teşkil ederler. Seçtikleri eşin sosyal statüsü önemlidir. Sevdiklerini çok kıskandıkları için, aşk yaşantıları sakin olmaz. Evlilikten hoşlanırlar. Kafalarına uygun ve akıllı bir eşin hayalini kurarlar. Evine ve ilişkilerine bağlıdırlar. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Ruhsal konular ilgilerini çeker.
KOÇ:
Uzun süredir beklediğiniz terfinin ani bir şekilde gerçekleşmesi söz konusu. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, başarılı işler ayağınıza gelecek.
BOĞA:
Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz. İş yaşamınızda önmeli değişimler olacak. Farklı bir şirkete başlayabilirsiniz.
İKİZLER:
İş gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Sağlam ve kalıcı çalışmalar içindesiniz. Beklediğiniz iş teklifleri size uygun bir şekillenme gösterecek. Eski olayların sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz.
YENGEÇ:
Yeni Ay'la birlikte, ilişkilerinizi yenileyeceksiniz. Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek.
ASLAN:
İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınız sizi güçlendirecek.
BAŞAK:
Romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek size mutluluk verecek. Size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ediyor.
TERAZİ:
İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak.
AKREP:
Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündem konusu olacak. Duygularınızın bir sınavdan geçiyor.
YAY:
Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizde her zamankinden daha dikkatli davranmanız gerekecek. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içine girebilirsiniz.
OĞLAK:
İş hayatınızdaki aktivite, birçok aşk fırsatlarını da beraberinde getirecek. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız.
KOVA:
Aşk ve işi bir arada yürüteceğinizden eminseniz bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmekten korkmamalısınız. İlişkilerinizde bazı kopmaların söz konusu olduğu kararlar almak için, gelecek ayları beklemelisiniz.
BALIK:
Dostlukların önem kazanması ve asil duygular içinde olmanız sizi olumlu pozisyonlara getirecek. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle olmak gururunuzu okşayacak.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA