• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Evlilik kararı almak için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Evlilik kararı almak için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2009, 00:00
Güzellik ve yaratıcılığın ön planda olacağı bir gün. Duygusal konular öne çıkacak. Sanatçıların ve müzisyenlerin aktivitelerinin gündem kazanması birçok konser ve müzik ortamlarının sunulmasıyla içimizde coşkular ortaya çıkacak. Modacılar ve kozmetik dünyası yeni kreasyonları ile gündemi meşgul edecekler. Aşklarımıza yeni bir boyut getireceğiz. Bazılarımızın evlilik kararı alması için uygun bir gün. Venüs bir su grubu olan balığa geçerek, olayların duygusal yönlerini ortaya çıkarıyor. Mahkemeler ve hukuksal problemlerin gündemi meşgul etmesiyle, süregelen olaylar sonuçlanacak.
Bugün doğanlar; hem fiziksel hem de ruhsal anlamda aşkı arayan kişilerdir. Alıngan ve hassas oldukları için, ikili ilişkilerinde sürekli saygı ararlar. Kişiliklerinin tüm çekici ve diplomat özelliklerine rağmen, kararlarından dönmeyecek kadar inatçı davranırlar. Sezgilerinin çok yüksek olmasından dolayı karşı tarafı çok kolay anlarlar. Psikolojik yönleri çok güçlüdür. Sanata ve güzelliğe aşıktırlar. Moda ve estetik konularıyla yakından ilgilenirler. Yaşamları çevrelerine göre daima farklıdır. Özgürlüklerini ve yaratıcılıklarını çok güzel kullanan bu kişilerle yaşamak her zaman kolay olmayabilir.

KOÇ:
Çevrenizle yaşadığınız iletişim problemlerinizi en kısa sürede sonuçlandıracaksınız. Mantığınıza güveniyorsunuz. İş yaşantınızda cesaret isteyen işlere öncülük yapabilirsiniz.
BOĞA:
Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıradışı yaşamak istiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler arkanızdan konuşuyorlar.
İKİZLER:
Bugün her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz yine aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekici ve zarifsiniz. Kesici aletlerden uzak durun.
YENGEÇ:
Acele etmeye gelemeyen bir yapınız var. Bugün, sırada bekleyen işlerinizi düzenleyerek, planlı bir şekilde halletmelisiniz. İnatla sürdürdüğünüz iş temposunu yavaşlatmalısınız.
ASLAN:
Duygularınızı karşı tarafa hissettirmeyi başarmalısınız. Olayların size yansımasını beklemeyin. Önce yaşadığınız ve üzerinizde iz bırakan duygusallığınız nedeniyle, bazı şeyleri kabullendiniz.
BAŞAK:
İş yaşantınızda gelişen olayları sıkı takip ediyorsunuz. Bilginiz dışında olabilecek hataları, kabul etmek istemiyorsunuz. Mantık yaşam biçiminiz ve siz çok iyi bir uygulayıcısınız.
TERAZİ:
Yeni tanışacağınız bir kişiden etkilenebilirsiniz. Farklı bir kişiliğiniz olduğunu unutmayın. Davranışlarınızdaki kararsızlığı yenin. Hiçbir şey sonsuza dek sürmüyor. Yaptığınız hataları artık düşünmeyin.
AKREP:
Duygusal yapınızı biraz değiştirmelisiniz. Her şeyi kafanıza takarak bir yerlere gelemezsiniz. Aşırı yorgun ve bıkkın görünüyorsunuz. Sağlığınızla ilgili takıntıları artık kafanızdan atmalısınız.
YAY:
Hiç kimsenin yanlışına tahammül edemiyorsunuz. Kendi takip ettiğiniz işlerin başkaları tarafından yönlendirilmesine karşısınız. Yeni yapılanmalar söz konusu ve sizi yeni sorumluluklar bekliyor.
OĞLAK:
Duygularınızda coştuğunuz zaman mükemmel bir sevgili oluyorsunuz. Sevgilerin dizginlenerek yaşanmadığını sizde biliyorsunuz. Her konuda ısrarcı tutumunuzu, sevgi konusunda da gösteriyorsunuz.
KOVA:
Aşk konusunda geçmişte yaptığınız hataları artık tekrarlamak istemiyorsunuz. Yeni bir dönemin içine girmiş bulunuyorsunuz ve bazı değer yargılarınız konusunda ısrar etmenin yanlışlığını görüyorsunuz.
BALIK:
Hedeflerinize adım adım yaklaşırken geleceği garantilemek istiyorsunuz. Kendinize birtakım planlar çizmişsiniz ve hiçbir şekilde taviz vermek istemiyorsunuz. Bazen anlaşılmaz olduğunuzun farkında mısınız?





Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA