• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güzel başlangıçlar için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Güzel başlangıçlar için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2009, 00:00
Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Bazılarımız, özgürlük duygumuza engel olacak bağlarımızdan kurtulmak isteyeceğiz. Lüks ve kalite ilgimizi çekecek. Bazılarımız özel toplantılar için, gardrobumuza yeni kıyafetler ilave edebiliriz. Aynı anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Yapmak istediğimiz kalıcı işler için, bugün güzel başlangıçlar yapabiliriz. Bağlılık ve sadakat gibi kavramlar gündem kazanacak, kalıcı değerlere önem vereceğiz. Maceracı yönlerimiz, değişik gezilere katılmamızı sağlayacak.
Bugün doğanlar; doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşık kişilerdir. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yardımsever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir. Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Yaşamları fanteziler ile doludur. Aşk konularında dikkatsizce hareket ettikleri için sansasyonel konulara hedef olabilirler.
KOÇ:
İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.
BOĞA:
İş konusunda, her tür ayrıntıyı hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmeniz gerek. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.
İKİZLER:
Özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız.
YENGEÇ:
Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz.
ASLAN:
Bugün bulunduğunuz alanda ön plana çıkacaksınız. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizin canlanmasına neden olacak.
BAŞAK:
Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey lehinize dönecek ve karlı çıkan siz olacaksınız.
TERAZİ:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfettiniz.
AKREP:
Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. İlişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.
YAY:
Çevrenizin kalabalık olacağı bir gün. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Akıllı ve kibar kişilerden hoşlanıyorsunuz. Politik davranmayı yeğleyeceğiniz bir gün.
OĞLAK:
Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, finansal değerlerinize temkinli yaklaşacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz.
KOVA:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız.
BALIK:
Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde aksaklık çıktığı zaman, sıkıntınız artıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA