• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rahatlamaya ihtiyaç duyduğumuz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Rahatlamaya ihtiyaç duyduğumuz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2009, 00:00
Bugün düşüncelerimizde bir derinlik hakim olacak. Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. İlişkilerimizde mesafeli olmalı ve çıkarlarımızı göz ardı etmemeliyiz. Bugün, kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Arkadaşlarımızla sırlarımızı paylaşırken seçici davranacağız. Sinir sistemi rahatsızlıklarına ve melankolik olmaya yatkın günlerimizden biri. Sağlığımıza özen göstermeli, bitki çayları ve meditasyonla rahatlamayı denemeliyiz.
Bugün doğanlar; zeki insanlardır. Taklit kabiliyetleri güçlüdür. Gözlemcilikleri sayesinde yaşamı farklı algılarlar. Dış görünüşlerine önem verirler. Yüce gönüllü kişiler oldukları için çevrelerine yardım ederler. Çalışma güçlerini insanlık yararına olabilecek alanlarda kullanırlar. Seyahat etmeyi çok sevdikleri için, sürekli hareket halindedirler. Yaratıcılıkları, öz benlikleri ile baş başa kalınca harekete geçer. Başkalarının dertleriyle ilgili olarak duyarlılıkları, onları rahatsız edecek boyutlardadır. Hayatları boyunca kendileri için güvenli yaşayabilecekleri çevreler oluşturmak için çabalarlar.
KOÇ:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Tavırlarınızda incelik ve nezaket hakim. Partnerinizle her konuda düşünce paslaşmaları içinde olacaksınız. Bugün, olanaklarınızı gözden geçirerek yeni bir çaba içinde olacaksınız.
BOĞA:
Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirmek istiyorsanız, çevresel ilişkilerinizden destek almalısınız. Ortak iş yaptığınız kişilerin bencil davranışları bugün sizi rahatsız edebilir.
İKİZLER:
Toplumsal ilişkilerinizi gözden geçirme zamanı geldi. İstediğiniz başarıyı sağlamak için, denetim duygusundan uzak kalmalısınız. Görüşeceğiniz insanların düşünceleri sizi olumlu etkileyecek.
YENGEÇ:
Yaratıcılığınızla, gündemi meşgul edecek çalışmalar içinde bulunacaksınız. Üstlerinizin size güvenmesi sonucunda, aktif bir tempo içinde olacaksınız. Seyahatlerinizin gündem kazanacağı bir gün.
ASLAN:
Kazançlar konusunda ilginç fikirler üretebilir, iş yaptığınız partnerlerinizin değişik düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Elinize geçecek fırsatları planlı bir şekilde uygulamak isteyeceksiniz.
BAŞAK:
İşlerinizle ilgili pürüzlere kimseyi karıştırmak istemiyor ve bireyselliğinize önem veriyorsunuz. Karşı tarafın önerilerine uyum sağlamak istemeyebilirsiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz.
TERAZİ:
Aklınıza gelen her türlü projeyi çevresel şartlarla bağdaştırmasını iyi biliyorsunuz. Partnerinizle olan duygusal iletişiminizde yoğunluk var. Duygusal gereksinimleriniz doğrultusunda olumlu adımlar atacaksınız.
AKREP:
Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız duygular sizi rahatsız edebilir. Bazen, her şeyi farklı algılıyor ve çevrenize bunu hissettirmek istemiyorsunuz. Sonunda de siz haklı çıkıyorsunuz.
YAY:
Fikirlerinizdeki ani değişimler, kararlı götürdüğünüz konularda çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Bugün, ideallerinizi savunurken, yanlış saplantılardan kendinizi korumalısınız.
OĞLAK:
Çevrenizi olumlu görüşlerinizle etkileyeceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda sizden etkilenecek kişilerin, daha sonra iletişime geçmeleri muhtemel. Girişimci ruhunuzu dengelemeniz gerekebilir.
KOVA:
Güneş; kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, girişimcilik konusunda son derece rahat ve olumlusunuz. Karşılıklı görüşmelerde gücünüzü ortaya koyacak ve ikna etme konusunda başarılı bir performans çizeceksiniz.
BALIK:
Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. Özgür fikirler üreterek, enerjinizi ortaya dökeceksiniz. Bireyselliğinizi belirginleştirecek çalışmalar içine girebilir ve destek isteyebilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA