• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akrep’ler için şanslı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Akrep'ler için şanslı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün düşüncelerimizde gizliliği tercih edebiliriz. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız. Dış görünüşümüz yine ön planda olacak. Fiziksel kusurlarımızı düzeltme yoluna gidebiliriz. Hırslarımızın bize yol göstermesine izin vermeliyiz. Çatışmaların bize sunacağı imkanlara da hazır olmalıyız. Bazı şeyleri kazanmak istiyorsak, vazgeçmeyi öğrenmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Güzelliklere düşkündürler. Yaşamlarında konfor ve rahatın yeri büyüktür. Sorumluluk duyguları fazla gelişmiş olduğu için, yükleri oldukça ağırdır. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Hırslı ve temkinli hareket ettikleri için hataları daima asgaridir. Evlilik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Geleneksel gibi görünebilirler fakat ilişkilerinde farklı bir renk ararlar. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Yaşlılık yıllarında güvende yaşamak arzusuyla birikimlerini gayrimenkule yatırırlar.

KOÇ:

Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Ailenizle ilgili oldukça yapıcısınız.

BOĞA:
Çalıştığınız kişilerle aranızda tartışma konusu olabilecek olaylardan uzak kalmalısınız. Alıngan davranışlar sergileyebilirsiniz. Size aktarılan olaylara karşı savunmanızı hazırlamalısınız.

İKİZLER:

Duygusal konularda karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bugün, özel dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız. Her konuda kendinize güvenmelisiniz.

YENGEÇ:
Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınızla sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

ASLAN:
Bugün, olayları daha net görmek için gerekli zamanı kendinize tanımalı ve yaşamınızı yeniden sınamalısınız. Göreceksiniz ki, farkında olmadığınız çok eksiğiniz var. Enerjinizi dengelemek zorundasınız.

BAŞAK:
Doğrularınızı savunduğunuz müddetçe yalnız kaldığınızı siz de fark ediyorsunuz. Her konuda fikir sahibi olduğunuz halde, sizden daha zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok.

TERAZİ:

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel oluyor. Tenkit edilmek istemiyorsanız, duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Zamanla haklı olduğunuzu görecekler.

AKREP:
Gücünüzü ve düşüncelerinizi çevrenize aksettirebileceğiniz olumlu bir gün. Ortak çalışmaların zevk verdiği bir ortamda, sevdiğiniz kişiyle enerjilerinizi birleştirmelisiniz. Şans sizden yana.

YAY:
Bugün kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz.

OĞLAK:
Kendinize özgü bir çalışma sisteminiz var. Düşünce tarzınızı herkesin benimsemesini beklemeyin. Kişisel zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Sıcak gelişmeler gündemde sizi bekliyor.

KOVA:
Değişim için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız, ayrıntılardan sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerle çalışmalar yapacaksınız.

BALIK:

Ay burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinizde duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın ani değişimleri sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çaba göstereceksiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA