• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kova’ların aşk yaşamı renklenecek FİLİZ ÖZKOL

Kova'ların aşk yaşamı renklenecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Düşüncelerimizde yoğun bir derinlik hakim. Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı göz ardı etmemeliyiz. Bugün, kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Bugün duygusal fırtınalar bizi bekliyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan sevimli ve iyimser kişilerdir. Onlara karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verecek olan bu kişilerle birliktelik son derece zevklidir. Geçmişten kolayca kopamadıkları için, anıların yaşantılarında yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişleri için, kötü bir söz söylemesine izin vermezler. Yaşamlarında anneleri önemlidir. Sezgileri çok güçlüdür ve ideal eşlerini gördükleri anda, onların yaşantılarında yeri olacağını hissederler.

KOÇ:

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor.

BOĞA:
Ay bilinçaltınızı güçlü bir şekilde etkiliyor. Duygularınızda belirli bir inatçılık göze çarpıyor. Bugün istekleriniz doğrusunda hareket etmekle bireyselliğinize verdiğiniz önemi ortaya koyacaksınız.

İKİZLER:

Bugün, yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinin bazı istekleri olacak. Onların taleplerine karşılık verme çabası içinde olacaksınız. Maddi konularla ilgili takıntılarınızı bir an önce yenip harekete geçmelisiniz.

ASLAN:
Yaratıcılık konusunda rakip tanımıyorsunuz. Bugün, varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Eğlenceye aşırı düşkünlük, sağlığınızı bozabilir.

BAŞAK:
Bugün, birçok işi bir arada yapacaksınız. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm donelere sahipsiniz. Sezgilerinizle birçok başarılı çalışmaya imza atacaksınız.

TERAZİ:
Planlı davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla duygusal alışveriş içinde olacaksınız.

AKREP:
Sıradışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Sürpriz ziyaretçiler olabilir.

YAY:
Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız güzellik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işler denemek istiyorsunuz. Partnerinizin ilgisinden olumlu etkileneceksiniz.

OĞLAK:
Bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. İlişkilerinizde tecrübelerinizden faydalanmanız gerekiyor. Aile bireylerinin sağlık durumunun düzelmesi moral verecek.

KOVA:
Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, aşk yaşantınıza yeni seçenekler sunuyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda, ilginizi çekmek isteyenler olacak. Geçici duygusallıklar size zarar verebilir.

BALIK:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir hedef belirleyeceksiniz. Siz yeniliklere açık değilsiniz. Karşı tarafın cesur davranışları karşısında kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA