• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aslan’ların hırslı yönleri ortaya çıkıyor FİLİZ ÖZKOL

Aslan’ların hırslı yönleri ortaya çıkıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
İlişkilerimizi duygusal anlamda sorgulayacağımız bir gün yaşayacağız. Çalışma yaşantımızda irdelememiz gereken birçok konu var. Bazılarının çözümünü araştırarak bulacağız. Başarı için ihtiyacımız olan tek şey disiplin. Ailevi konularda, geçmişe dayanan problemlerin yeniden güncellik kazanması söz konusu olabilir. Tartışmalarda yıkıcı ifadelerden uzak durmamız gereken bir gün. İnatçılıkla seyreden bağnaz hareketlerin, fırsat ve değer kaybına yol açabileceğini unutmamalıyız. Arkadaşlık ilişkilerimizde organizasyon çalışmalarının güncellik kazanması sosyal yaşantımız hareketlenecek.

BUGÜN DOĞANLAR:
Neşeli ve iyilik sever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendilerini yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük bir keyif alırlar. Uzun soluklu ilişkilerden hoşlanır ve çok iyi bir aile reisi olurlar. Bencil ve gururlu yönleri, onları sosyal yaşamda agresif yapabilir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar. Yüksek hedefleri olan kişilerdir.

KOÇ:
Bulunduğunuz ortamda baskıcı davranışlar sergilediğiniz için, iş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz. Maddesel konularda beklediğiniz avantajları kullanmak için birçok fırsat gelişecek.
BOĞA:
Ay ve Güneşten olumlu destek alıyorsunuz. İnatçı yönünüzün ağır basması ile özgürce hareket etmek istiyorsunuz. İstekleriniz konusunda riskler almamalısınız. Kalabalık ortamlarda olmak sizi yorabilir.
İKİZLER:
Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine gireceksiniz.
YENGEÇ:
Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Konulara iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Kendinizi ifade ederken temkinli olmayı unutmamalısınız.
ASLAN:
Aile içinde birtakım sorunlar yüzünden kafanız karışabilir. Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere şahit olacaksınız. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu.
BAŞAK:
Mars burcunuzda ilerlerken, yaşam kalitenizde değişimler söz konusu. İdealist ve yapıcı davranışlarınızla, ön plana çıkıyorsunuz. Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz.
TERAZİ:
Emin olmadığınız konularda fazla yorum yapmak istemediğiniz için, çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün, konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri ikna edebilirsiniz.
AKREP:
Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün. Yakın dostlarınızla görüşmelisiniz.
YAY:
Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı ve olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olmanız gerekebilir.
OĞLAK:
Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Ani davranışlardan sakınmalısınız. Zaman içinde bazı olayları kendinize göre yeniden yorumluyor ve karar değiştiriyorsunuz.
KOVA:
Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Bugün, egolarınız çok güçlü ve duygusal ilişkilerinizde bencilce davranabilirsiniz.
BALIK:
Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. İletişim konusunda birtakım aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA