• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’lar için hareketli bir gün FİLİZ ÖZKOL

Başak'lar için hareketli bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, yaratıcı yönlerimizi ve yeteneklerimizi paylaşım duygusu ve isteği içinde karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. İşlerimizi bitirebilmek için özellikle öğleden sonra sessiz ortamlarda çalışmayı tercih edeceğiz. Hediye alışverişi hızlanıyor. Dostlarımızı ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecek. Basın ve yayın kuruluşlarında hareket ve canlanma söz konusu. Birçok evlilikte problemler ortaya çıkacak. Kişilerin özgürlük anlayışları yüzünden bazı ilişkilerde sorun yaşanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Güçlü iradeleri ve korkusuz kişilikleri ile, bulundukları ortamlarda meydan okumayı severler. Enerjik yapılarını her alanda belli ederler. Oldukça cesaretlidirler. Olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Sanatçı yönleri gelişmiştir. İleri yaşlarda politika ile uğraşabilirler. Mesleki başarıları, ticari yönde geliştirdikleri yetenekleriyle orantılı olacaktır. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzurlu yönlerini dengeleyebilirler. İyi ilişkiler, onları stratejik anlamda ön planda tutar. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemedikleri zayıf anları olabilir.

KOÇ:
Kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak işler yapmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Onların ilginç fikirleri sizi mutlu ediyor. Küçük seyahatler söz konusu olabilir.
BOĞA:
Araştırdığınız konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Ay'ın bulunduğu konum nedeniyle, yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün partnerinizle tartışabilirsiniz. Onun alıngan tavırları yüzünden sinirlenebilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi, yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.
YENGEÇ:
Grup arkadaşlarınızla birlikte iş yapabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, neşeli ve orijinal kişilerle çalışmaktan hoşlandığınızı gösteriyor. Yaratıcı kişiler motivasyonunuzu daha da güçlü kılıyor.
ASLAN:
Duygusal sorunlarınızı abartabilirsiniz. Bugün kariyerinizi zorlayacak işler yerine motivasyonunuzu hızlandıracak işlere yönelmelisiniz. Eğlenmek için uygun ortam bularak stres atmalısınız.
BAŞAK:
İş hayatınızda oldukça hareketli bir gün yaşayacaksınız. Evinizde yapılması gereken ihmal edilmiş işler de gündeme gelebilir. Bu hafta sonunda çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.
TERAZİ:
Ay'ın karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle ortak kararlar alabilirsiniz. Enerjilerinizi birleştirerek birçok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Dostlardan yardım alabilirsiniz.
AKREP:
Merkür kombinasyon burcunuzda geri hareketine devam ederken, partnerinizle aranızda geçmişe dayalı sorunlar ortaya çıkabilir. Dostlarınızı aramalı ve onların manevi desteklerini istemelisiniz.
YAY:
Çevrenizdeki olayları sorgulamanıza rağmen, bunu etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Kırgın olsanız bile, kendinizi yenileme konusunda akıllıca davranacak kadar mantıklı hareket ediyorsunuz.
OĞLAK:
Bugün yoğun düşünceler içinde olmanıza rağmen, duygularınızı saklamayı becerebiliyorsunuz. Enerjinizi yükseltecek çalışmaların planı içindesiniz. Gizli ilişkilerin cazibesi sizi yanıltabilir.
KOVA:
Enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız.
BALIK:
Duygusal bağlarınızı maddesel beklentilerinizle örtüştürmek adına, başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Merkür'ün geri hareketi çevrenizde farklı kişilerin problem yaratmasına neden olabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA