• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aslan’lar cazip teklifler alacak FİLİZ ÖZKOL

Aslan'lar cazip teklifler alacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Güzelliklerini ön plana çıkaracak aktivitelerle uğraşacaklar. Spor ve cerrahi müdahaleler güncellik kazanacak. Bugün Ay'ın Başak'ta ilerlemesi, detaycı yönlerimizi ortaya çıkaracak. Planlama yeteneğimizi son derece disiplinli ve sistemli bir şekilde günlük çalışmalarımıza aktarırken, dikkatli olmamız gerekecek. Bugün, deniz kıyıları ve su kenarlarında piknik yapabiliriz. Ekonomi ve yargı konularının duygusal boyutları gündeme gelebilir. Özellikle akraba ilişkilerine dayalı evlenmeler söz konusu olacaktır. İlişkilerin toplumsal ve ahlak boyutları irdelenecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

Öğrenme kabiliyetleri yüksek kişilerdir. Hafızaları çok güçlüdür. Bilgileri planlı bir şekilde zihinlerine yerleştirir ve yeri geldiği zaman ustaca kullanırlar. Sorumluluk duyguları gelişmiştir. Oto kontrol sistemleri olağanüstüdür. İsteklerinde her zaman belli bir hedef vardır. Alçakgönüllü ve yardım sever duyguları ile çevrelerinde seçkin bir dost topluluğuna sahiptirler. Alıngan ve detaycı yönlerini ön plana çıkardıkları zaman çevrelerinde olumsuz bir kişilik sergileyebilirler. Sevgi konusunda oldukça çekimser davranırlar. Zaman kavramını yitirebilecek kadar çalışabilirler. Yaşamın yorulmak bilmeyen özel işçileridir. Gizli olaylar ilgilerini çektiği için, araştırmaya bayılırlar. Yüksek idealleri olan bu kişiler akademik kariyer yapmaya adaydırlar.

KOÇ:
Çalışkan tavırlarınızla çevrenize örnek olabilecek çalışmalar içindesiniz. Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız.
BOĞA:
Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor ve olaylara yaklaşımınıza biraz daha esneklik kazandırıyor. Bazı olayları araştırırken, detaylar üzerinde yoğunlaşmak yerine pratik düşüneceksiniz.
İKİZLER:
Düşünmeden konuşmamalı ve verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Egolarınızın güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerinize herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksınız.
YENGEÇ:
Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı sonuna kadar yerine getiren biri olarak örnek alınıyorsunuz.
ASLAN:
Bugün, arkadaşlarınızdan teklifler alabilir ve gününüzü bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için, gireceğiniz topluluklarda tartışma yaratmak istemeyeceksiniz.
BAŞAK:
Önünüze farklı fırsatların çıkması söz konusu. Süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar, karşı tarafın ani fikir değişimlerine hazırlıklı olmalılar.
TERAZİ:
Ay'ın konum, düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerinden kaynaklanan korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Geçmişin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.
AKREP:
Karşı cinsle duygusal bağlarınızı pekiştirecek dostluklara ihtiyaç duyacağınız bir gün. Çevrenizde sizi anlayabilecek kişilerin olması, güven duygunuzu arttırıyor ve iş potansiyeliniz güçleniyor.
YAY:
Yoğun duygular içinde olsanız bile, pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atıyorsunuz. Bugün, mantıklı davranışlarınızla çevrenizdeki herkese olumlu yaklaşacaksınız.
OĞLAK:
İçsel anlamda huzursuz olduğunuz bir gün. Yeni başlangıçlar için kendinizde performans düşüklüğü hissedebilirsiniz. Bugün, çalışmaktan çok, eğlenceye ve dinlenmeye vakit ayırmalısınız.
KOVA:
İdeallerinizle yaşamaktan memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi arzuladığınız gibi kullanmak için birçok fırsat yakalayacaksınız.
BALIK:
Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Gizlilik sizi çekici kılabilir fakat, olayları olumsuz bir şekil almasına izin vermemelisiniz.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA