• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Enerjimizi doğru kullanmamız gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Enerjimizi doğru kullanmamız gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Şansımızın bize yardım edeceği bir gün. Enerjimizi doğru kullanmalı ve sorumluluk duygumuzu arttırıcı ve psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak kalmalıyız. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Aynı anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Omuzlarımızı, kollarımızı ve sinir sistemimizi kollamalıyız. Fiziksel kazalara maruz kalabiliriz. Spor aktivitelerimiz yoğunlaşabilir. Geniş kitlelere dayanan sorunlara kökten çözümler aranması söz konusu olacak.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sabit ve kararlı bir yapıları vardır. Kafalarına koydukları her şeyi tartışmasız yaparlar. Yaşamda ödün vermeden yaşamaktan hoşlanırlar. Onlardan asla hesap soramazsınız. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Geçmişteki yanlışlarından ders almasını bilmezler. Amaçlarına sadık kişilerdir. Bilinçaltlarında lüks ve eğlence tutkuları vardır.

KOÇ:
Kimseyle kişisel savaşınızın olmadığını anlatmak için uygun bir gün. Dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek sizi sevindirecek. Hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilirsiniz.
BOĞA:
Kafanıza koyduğunuz iş konusunda belirsizliğe düşmekten çekiniyorsunuz. Sezgilerinizle hareket etmenin zararını görebilirsiniz. Mantıklı yönlerinizi ön plana çıkarmanızda fayda var.
İKİZLER:
Yeni fikirleri benimsemek için zamana ihtiyacınız var. Bugün eski dostlarınızdan alacağınız haberler size yeni bir enerji kazandıracak. Bulunduğunuz ortamda çözülmesi gereken çok fazla sorun var.
YENGEÇ:
Deneyimlerinizi arttırma yoluna giderken, eski olayların üzerinizdeki etkisini unutmamalısınız. Önce işleri planlamalı, sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.
ASLAN:
Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetliyorsunuz. Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor.
BAŞAK:
Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceğiniz bir gün. Duygularınızı yoğun ve hızlı yaşıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Çevrenizin tepkisinden çekinmemelisiniz.
TERAZİ:
İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyeceğiniz özel günlerden biri. Yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsat ayağınıza gelecek.
AKREP:
Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel ve olayların üstesinden kolayca geliyorsunuz. Mekanınızdaki değişiklikleri bütçenizi zorlamadan yapmalısınız. Her şey farklı olsun istiyorsunuz.
YAY:
İddialı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendi düşüncelerinizi savunabilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı destekleyen kişilerle birlikte olmak, size motivasyon sağlıyor. Çevrenizin sözlerine aldırmamalısınız.
OĞLAK:
Size maddesel destek sağlayacak çalışmalar içindesiniz. İdeallerinde hırslı ve hoşgörüsüz olabiliyorsunuz. Bugün, kendi düşüncelerinizi, bulunduğunuz ortamlarda iddialı bir şekilde savunacaksınız.
KOVA:
Beklemeyi bilmediğiniz için, bir çok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Maddi konularda hisseli kazançlardan payınıza düşeni almak isteseniz de, hakkınız için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.
BALIK:
Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. İçsel güvenliğinizi sağlamak için, yaptığınız çalışmalar sonuçsuz kalmayacak.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA