• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yöneticiler için olumlu bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yöneticiler için olumlu bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için iyi bir gün. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Çocuklarla ilgili aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen karşılaşmalar yaşayacağız. Değişim yaşarken, sabit yönlerimizi de korumaya devam edeceğiz. Meraklı ve araştırmacı yönlerimizi ortaya koyacak konuşmalar yaparken, çevremiz bizi mizahi yönde ele alabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Çok hızlı düşünürler ve aktif hareket ederler. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendilerini yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Neşeli ve iyiliksever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşın, paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Duygusal karışıklıklar yaşadıkları zaman, çevrelerinde kendilerine yardımcı olacak bir dosta ihtiyaçları vardır. Anlık duygu değişimleri yüzünden, partnerleri tarafından anlaşılmaz olmakla suçlanırlar.

KOÇ:
Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açık tavrınızla kazanan siz oluyorsunuz.
BOĞA:
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların sorunlarına yardımcı olacaksınız.
İKİZLER:
Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecek.
YENGEÇ:
Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.
ASLAN:
Bugün, bilinçaltınız yoğun. Çocuklarınızla yapacağınız küçük bir tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Fakat çevreniz için masraf yapmak size zevk veriyor.
BAŞAK:
Merkür karşıt evinizde ilerliyor. İlişkilerinizde nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacaksınız.
TERAZİ:
Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Olaylara takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz.
AKREP:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verirken zorlanabilirsiniz.
YAY:
Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda bazı yeniliklere ihtiyaç duyacaksınız.
OĞLAK:
Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.
KOVA:
İsteklerinizdeki artışları yönlendirme konusunda baskıcı davranmanıza rağmen, sevilen ve sayılan bir kişi olmayı başarıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüz mükemmel. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.
BALIK:
Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA