• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Olayları abartabilir ve kırıcı davranabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Olayları abartabilir ve kırıcı davranabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar gündeme gelecektir. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu olacak. Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasadışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Aile bağlarımız ve partnerlerimizin aileleri ile olan ilişkilerimizin gündem kazanacağını göreceğiz. Ayrıca bugün yakın dostluklarımızda ve aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz. Uzun süren beraberliklerde nişan ve söz kesilme olayları gündeme gelecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Sakin ve telaşsız yapılarıyla bulundukları yere sükunet getirirler. Sanata eğilimli ve derin kişilerdir. Tartışmalardan hoşlanmadıkları için, kalabalık ve gürültülü ortamlardan kaçarlar. Sevdikleriyle bir arada olmaktan ve dost sohbetlerinden müthiş keyif alan bu kişilerle yaşamı bir sanat gibi yaşayabilirsiniz. Araştırmacı yönü çok güçlüdür, her türlü sıra dışı iş onların ilgisini çeker ve direk olarak ilgili olmadıkları konuların içinde kendilerini bulabilirler. Güven duygularını güçlendirmek için sürekli motivasyona ihtiyaç duyarlar ve bu nedenle etrafında insanlar eksik olmaz. Onlar, zaten bu tür bir yaşam sürecinden hoşlanırlar. Aşık oldukları zaman daha da huysuzlaşır ve içlerine kapanırlar. Sevdikleri kişilerle aralarında belirli bir mesafe koymaya bayılırlar. Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Yatırım ve finans konularında belli bir strateji izlerler.

KOÇ:
Mars bilinçaltınızı yoruyor. Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan bugün uzak kalmalısınız.
BOĞA:
Balıkta ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Ay para evinizi etkiliyor. İnadınız yüzünden engellerle karşılaşabilirsiniz.
İKİZLER:
Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsunuz.
YENGEÇ:
Duygusal isteklerinizde artış var. Mars çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla çekişmeler yaşayabilirsiniz. Cazibenizin yüksek oluşu, karşı tarafın kafasına karışmasına neden olacak.
ASLAN:
Güneş bilinçaltınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Kararsız davrandığınız günlerde sevdiğiniz kişi, anında size destek oluyor. Fakat bugün onun da sorunları olabilir ve size ihtiyaç duyabilir.
BAŞAK:
Sabit düşünüyor ve inatla düşüncelerinizi savunuyorsunuz. Kararlı davranışların faydasını göreceksiniz. Sadece düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız.
TERAZİ:
Sevdiğiniz kişilerle çalıştığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.
AKREP:
Merkür kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor. İsteklerinizi ve çevre koşullarını denetlemek zorunda kalacağınız bir gün. Duygusal konularda disiplinli davranışlarınızla karşı tarafa yorucu geliyorsunuz.
YAY:
Ay'ın konumu, iş disiplininize verdiğiniz önemi daha da belirgin hale getiriyor. Kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir gün. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor.
OĞLAK:
Merkür kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor. İdeallerinizi gerçekleştirirken, işin eğlenceli tarafını da unutmamalısınız. Derin düşündüğünüz konuların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz.
KOVA:
Zevkli ve eğlenceli konular gündeme gelecek. Alışveriş isteğiniz artıyor. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Bitirmeniz gereken işleri tamamlamalı ve kendinize zaman ayırmalısınız.
BALIK:
Merkür burcunuzda ilerlerken, duygusal anlamda değişimlere kendiniz hazır hissediyorsunuz. Uzun yolculuklar ve bazı gizli anlaşmalar gündeme gelebilir. Vereceğiniz karalardan karlı çıkacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA