• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfkemizi kontrol etmemiz gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Öfkemizi kontrol etmemiz gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Toplumda gücü elinde bulunduran kişiler ve ağırlığı olan meslekleri icra edenler, oldukça pozitif olaylarla karşılaşacaklar. Yöneticiler için yıldızların konumu çok iyi. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu günde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Çevresel ilişkilerimizi duygusal anlamda sorgulayacağımız bir gün yaşayacağız. Çalışma yaşantımızda irdelememiz gereken birçok konu var. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Çocuklarla ilgili aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen karşılaşmalar yaşayacağız ve bu durum bizi derinden etkileyecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

Kendilerine her konuda güvendikleri için, hiç kimsenin etkisi altında kalmazlar. Amaçlarına uygun olmayan kişilerden hızla uzaklaşırlar. Bencillikle suçlansalar bile, kendilerinin olumsuz yönlerini görmek istemezler. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Çocuklarla araları iyi olmasına rağmen, onlarla aralarına belli bir mesafe koyarlar. Alışkanlıklarına önem verdikleri için, çevrelerindeki kişilerin de, buna saygı duymasını beklerler. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Kızdıkları zaman gözleri hiçbir şeyi görmez ve kimseyi dinlemezler.

KOÇ:
Yaratıcılık konusunda projeler ortaya koyacaksınız. Başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır.
BOĞA:
Günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk yaşayabilirsiniz. Bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz.
İKİZLER:
Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerdensiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz.
YENGEÇ:
Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilirsiniz.
ASLAN:
Bu dönemde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vermesi ihtimalini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız.
BAŞAK:
Bugün gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. İkna kabiliyetinizi istediğiniz gibi kullanarak, karşınızdaki kişiye isteklerinizi yaptıracaksınız.
TERAZİ:
Siz hareketli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Ancak geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli olmanız gerekiyor. Süregelen ilişkinizi sahiplenmelisiniz.
AKREP:
Arzularınızın tavanı yüksek ve taleplerinizdeki artışa paralel olarak kendinizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Bilmediğiniz konuları araştırmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız.
YAY:
Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Bir süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, sözlerinizi yerine getirmelisiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.
OĞLAK:
Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve çok yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmelisiniz.
KOVA:
Bugün enerjinizin düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Bugün çevre tarafından yönlendirilebilirsiniz, dikkatli olun.
BALIK:
Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Emir almamak gibi sorununuz olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI