• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Unutkanlık ve ihmaller bizi sıkıntıya sokabilir FİLİZ ÖZKOL

Unutkanlık ve ihmaller bizi sıkıntıya sokabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gerekiyor. Unutkanlıkların ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmamız gerekecek. Ekonomi ve yargı ile ilgili konuların duygusal boyutları gündeme gelebilir. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağımız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendimizi hazır hissediyoruz. Yaşam kalitemizi yüksek tutmak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar başlatabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Kendilerine her konuda güvendikleri için, hiç kimsenin etkisi altında kalmazlar. Amaçlarına uygun olmayan kişilerden hızla uzaklaşırlar. Bencillikle suçlansalar bile, kendilerinin olumsuz yönlerini görmek istemezler. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Çocuklarla arası iyi olmasına rağmen, onlarla aralarına belli bir mesafe koyarlar. Alışkanlıkların önemini bildikleri için, çevrelerindeki kişilerinde, bu duyguya sahip olmalarını beklerler. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Kızdıkları zaman gözleri hiçbir şeyi görmez.

KOÇ:
Hırslarınız konusunda kendinize bir türlü söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.
BOĞA:
Duygusal konularda inatçı davranıyorsunuz. Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız, isteklerinize gem vurmalı ve partnerinizle ilişkilerinize düzen getirmelisiniz. Bugün, içsel sesiniz çok önemli olacak.
İKİZLER:
Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizde gelişmeler söz konusu olacak. Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.
YENGEÇ:
Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Mesleki ilişkilerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyacaksınız.
ASLAN:
Beklemeyi bilmediğiniz için, iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Özellikle bugün, aile bireyleri konuşmalar yapacaksınız.
BAŞAK:
Hedefleriniz konusunda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşacaksınız. İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve taviz vermiyorsunuz.
TERAZİ:
Olayların gerçek nedenlerinin üzerinde durmalısınız. Sıkıntılarınızın nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olmasını istiyorsunuz.
AKREP:
Ay'ın konumu, tutucu davrandığınız zaman, başarılarınızın gecikebileceğini söylüyor. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Hep kendinizi haklı görmemelisiniz.
YAY:
Bugün çok meraklısınız. Olayları detayları ile inceliyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. İşinizde enerjiniz yükseliyor. Düşünceleriniz onay görecek.
OĞLAK:
Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissederek rahatlayacaksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyin. Duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak.
KOVA:
Başlangıçların sizi ürkütmesinin nedeni her şeyi denetimden geçirmek istemeniz. Olumsuzluklar karşısında pes etmemeli ve kişilerin gerçek niyetini anlamalısınız. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız var.
BALIK:
Jüpiter'den destek alıyorsunuz. Güçlü pozisyonlara gelmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz. Bugün, kendinizi dingin hissedeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA