• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yaşasın, bu aşı tuttu GÜRKAN ERTAÇ

Yaşasın, bu aşı tuttu

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2010, 00:00
Karşıyaka için canını veren 17 idealist yöneticinin çaktığı kıvılcım ateş haline gelmek üzere. İZ-KA İnşaat ve Müteahhitlik Şirketi'nin ve Ufuk Kele'nin bayraktarlığında birleşerek yeşil-kırmızılı takımın sevdalıları Karşıyaka Bayan Voleybol Takımını gün ışığına çıkardı. Gençlerle yaratılan kadro, yabancılardan Sırp Dusanka Kariç'in önemli katkısı, Hırvat Aaatonija Kaleb'in, "İş yapar" denilebilecek randımanı ve özellikle Hande'nin başarılı performansıyla Teledünya Türkiye Kupası'nda tur atlamayı başardı. Özetle bu aşı tuttu. Kendini bu takımın yaradılışına adayan antrenör İsmail Yengil gelecekten umutlu. Yengil, "Zaman lehimize işleyecek. Eğer Karşıyakalı taraftarlar İzmir'deki maçlarımızda bizi desteklerse ligde kalıcı olacağımıza inanıyoruz" dedi. Kaf-Kef, AROMA Bayanlar Ligini yarın saat 16.30'da Ankara'da oynayacağı TED Kolej maçıyla açacak. Haftaya ekli genç Türk oyuncularla ligin en renkli takımları arasında yer alacağına inandığını söyledi. Karşıyakalı taraftarlar...Artık bu takıma basketbolda olduğu gibi destek vermek görevini olmsalı. Bu takımı Karşıyakalılar yarattı, Karşıyakalılar yaşatacak.

Sultanlara taç yakışır
Kadınlar Voleybol Milli Takımımızın Japonya'daki Dünya Şampiyonası'daki başarısı tatlı anılarda kaldı. Çin'i, Dominik Cumhuriyeti'ni, Kanada'yı, Sırbistan'ı, Peru'yu, Almanya'yı yenerek ve karşılaştığı tüm diğer devlere kök söktürerek elde ettiği Dünya 6.lığı tarihe geçecek bir olaydır. Ama bizi inanılmaz mücadeleler vererek TV başına esir eden Dünya Sayı Kraliçesi Neslihan ve arkadaşlarının Türkiye adına yaydığı büyük imaj gözden kaçırılmamalı. Sporun her dalına katkı yapan Sn.Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, basketbolculara verdiği mali destek gibi voleybolcularımızı da ödüllendireceğine inanıyoruz, bekliyoruz. Ayrıca voleybolu çok sevdiğine inandığımız Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül de Ödül Yönetmeliği'nde teşvik ve özendirici amaçlı bir ödül maddesini mutlaka bulacaklardır. Eskiler derler ki: "El emeği alkışla ödenmez". Unutulmamalı ki sporcularımız anı zamanda birer turizm elçisidir. Türkiye-Almanya, Japonya-Türkiye milli maçlarını 100'ün üzerinde televizyon noklen yayınlamıştır.

Kadınlarda yarın derbi var
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 2010-2011 sezonu yarın yapılacak maçlarla başlayacak. Fikstürün azazliğiyle iki ezeli rakip, G.Saray Medical Park ile Fenerbahçe Acıbadem arasındaki derbi maç da saat 17.30'da Burhan Felek Salonu'nda oynanacak. İZKA Karşıyaka'nın, İBA Kimya Kolejliler'le Ankara'da yapacağı maçın başlama ise 16.00. Diğer maçların programı: 12.30 Beşiktaş-İller Bankası, 13.30 Ereğli Belediyesi-Ankaragücü, 15.00 Dicle Üniversitesi-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Nilüfer Belediyesi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA