• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS’ta değişim şart GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS'ta değişim şart

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2012, 00:00
İzmir ve Türkiye'nin gururu ARKAS, geride bıraktığımız sezonu kupasız, ama bana göre başarılı kapadı. Şampiyonlar Ligi'nde, lig şampiyonu F.Bahçe'yi içerde, dışarda 3-0 yenen Rus Lokomotive'i eleyerek Dörtlü Finale yükselmek gerçekten süper bir sonuçtu. Lig Finalinde F.Bahçe Grundig ile Çanakkale'de yapılan maçlar bir garipti. Bir maçta 3-0 yenebildiğiniz rakibe iki kez 3-0 yenilmek ilginçti. Son final maçında eğer ARKAS ilk seti 21-19 ve 23-22 öndeyken basit hatalarla 25-23 kaybetmeseydi belki de dağılan taraf F.Bahçe olabilirdi. Ancak takımın genel durumuna bakacak olursak bir operasyon şart görünüyor. Gelelim önerilerimize...1-Eğer lig yine sadece iki yabancıyla sürecekse pasörün yabancı olmasının hiç anlamı yok. Çünkü sadece Avrupa Kupaları'nda oynatabiliyorsunuz. Ceyhun iyiniyetle oynadı ama fizik eksikliği var, iyi bir pasör transfer edilmeli. 2- İki yabancıyla mücadelede yabancılarınız her yönden üstün kişiler olmalı. Bravo'ya ARKAS iyi manşet aldığı, iyi servis attığı, iyi top öldürdüğü için Agamez'le birlikte şans tanıdı. Oysa son F.Bahçe maçı tam bir hayal kırıklığıydı. Manşet hataları, servis kaçırmalar, hücum ve blokta etkisizlik...F.Bahçe nasıl, "Benim Miljkoviç'im, Marshall'ım var" diye övünebiliyorsa, ARKAS da Agamez'in yanına iş bitiren bir etkili smaçör almalı. 3- Orta oyuncular, hücumda çabuk değiller, savunmaları da beklenen düzeyde değil. "Kim gitsin"i elbette antrenör Glenn Hoag bilecektir ama, burada da bir operasyon gerekli görülüyor.

6 Mayıs bayram olsa

Filenin Sultanları 1-6 Mayıs tarihlerinde en büyük rüyamızı, 2012 Olimpiyatlarına katılma hülyamızı gerçekleştirmek için hazır. Londra'ya gidebilmek için bir tek bilet var ve Avrupa'nın 6 dev takımı Ankara'da bu bileti kapmak için boy ölçüşecek. Türkiye'nin yanısıra, Rusya, Almanya, Hollanda, Polonya, Hırvatistan ve Bulgaristan...İlk maçımızı Salı günü saat 19.00'da Bulgaristan ile yapacağız. Avrupa'nın yıldızı oyuncumuz Neslihan Darnel'den umut verici görüş: "Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarılıyız ama, Olimpiyatlara Türk ismini yazdırmak bir ütopya. Seyircimizin desteğiyle bunu başaracağımız inanıyoruz..." Bizden de başarılar Sultanlar'a...

Plajda borumuz ötüyor

Selçuk Şekerci-Volkan Göğtepe'den oluşan Plaj Voleybol Milli Takımımız Swatch FİVB Brasilia Grand Slam'e ana tablodan girip oynama hakkını elde etti. Daha önce eleme maçları oynuyor, ya da FİVB'den wild card'la turnuvalara katılabiliyorduk. Artık plajda da Türk bayrağı dalgalanacak.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA