• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Filede salon bilmecesi GÜRKAN ERTAÇ

Filede salon bilmecesi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2012, 00:00
İzmir'in açılışı için gün saydığı ve Voleybol Federasyonu'nun 28 Mayıs'ta Avrupa Erkekler Ligi organizasyonunu verdiği Alsancak'taki muhteşem salonun organizasyona yetişmesi tehlikeye girdi. Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın çeşitli kereler uyarıda bulunduğu müteahhit firmanın maçların başlayacağı 28 Mayıs'a dek salonu hizmete sunamayacağı öne sürülüyor. Kesin durum 20 Mayıs'a kadar belirlenecek, tereddütler oluştuğu taktirde, organizasyon büyük olasılıkla Halkapınar Salonu'na kaydırılacak. Erkekler Avrupa Ligi İzmir Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Romanya ve Avusturya birincilik için mücadele edecekler. Türk Milli Takımı ise 28 Mayıs'ta Romanya'daki turnuvada tur atlama mücadelesi verecek.

Filede tatsızlık sona erdirilmeli

BAYANLAR Teledünya Türkiye Kupası'nda F.Bahçe Acıbadem ve Vakıf bank Türk Telekom takımları federasyonun Dördtlü Final tarihlerini istedikleri şekilde ayarlamadığı, antrenör ve yabancı oyuncularının 2012 Londra Olimpiyatları elemeleri için gittiklerini öne sürerek maçlara genç takımlarıyla katıldılar ve tabii ki G.Saray ve Eczacıbaşı'na elendiler. Eczacıbaşı için 8.şampiyonluğa ulaşmak zor olmadı, kutluyoruz. Ama Voleybol Federasyonu'na bir çağrımız var. Bu sporda dalında önderlik eden ve muazzam bütçeler ayıran kulüplerimizin isteklerini yerine getirmek de görev olmalı. Tabii federasyonun da prensipleri var ama katı kuralcılık yerine hoşgörüyle bazı sorunlar çözülebilir.

Onlara bir gönül plaketi benden

Türk Başarı Ödülleri Kurumu (TÜBOK) tarafından verilen 8.Mazhar Zorlu Kültür, Eğitim, Spor, Ülkeye Katkı ve Sosyal Sorumluluk Üstün Başarı ödülleri Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Voleybolda geride bıraktığımız sezon büyük aşama gösteren ve AROMA Birinci Voleybol Ligi'ne yükselmeyi kıl payı kaçıran Bornova Anadolu Lisesi (BAL) Başkanı Ersan Odaman'a ödülünü Gözlem Gazetesi Sahibi Çetin Gürel verdi. Yine filede altyapıdan filiz veren çocukların yuvası Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy da ödülünü Yavuz Tunç'tan aldı. Bornova Anadolu ve Bostanlı'ya bir gönül ödülü de, hizmetlerini zevkle izleyen benden.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA