• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başkan Tartan’ın prensleri GÜRKAN ERTAÇ

Başkan Tartan'ın prensleri

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2012, 00:00
Oldum olası, belediye takımlarının, halkın desteklediği takımlara karşı yine halkın sağladığı maddi güçle rakip olmasına karşıyım. Ve her zaman belediyelerin yetiştiricilikle yetinmesi ve spor okulları açarak kentteki kulüpleri beslemesi gerektiğine inanıyorum. Bu görüşüm, yanlış anlaşılmasın, ilçe belediye takımlarıyla ilgili değil. Çünkü onlar işi götüremeyen ve maddi çöküntüye giren gençlik kulüplerinin bıraktığı bayrağı götürüyorlar. İzmir Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da hizmet verdiği semtlerin takımlarına katkı verme hedefinde. Şimdi de voleybol takımını Altınordu ile birleştirerek güzel bir birliktelik ortaya çıkardı. Altınordu Konak Belediyesi bu sezon Erkekler İkinci Ligi'nde şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurdu. Yılların emektarı eski ARKAS Kaptanı Gökhan Öner'i Mamliye Milli Piyango'dan aldı, aynı takımdan Ömer Laçin'i, ARKAS altyapıdan Hakan Polat'ı ve TVF'den Hasan Balcıoğlu'nu transfer etti. Diğer oyuncular: Caner Çiçekoğlu, Özhan Ülbağ, Andaç Kapan, Ertan Ertekin, Evren Ertan, İhsan Palaz ve Görkem Kazan. Antrenör Aykut Lale, "En az diğer takımlar kadar iddiamız var" diyor. Takım dün başkan Tartan'ı makamında ziyaret etti. Dr.Tartan, "Yılların köklü kulübü A.Ordu'yla olmak güzel. Başarılar diliyorum" dedi.

ARKAS, Bravo'da direniyor

ARKAS, İzmir ve Türk Voleybolunun gözbebeği. Hepimiz istiyoruz Türkiye Ligi'nin yanısıra Avrupa'da da başarılı olsun. Ama yabancı oyuncu seçiminde bana göre Brezilyalı Paolo Bravo'yu tutmakla hata edildi. 1- Bravo, Brezilya Milli Takımında, bırakın ilk 6'da oynamayı, yedek bile değil. 2- Sürekli rahatsızlık ve hastalıklarla boğuşuyor. En önemli devrelerde bakıyorsunuz, yok. Şimdiye dek takımın çalışmalarına katılamadı. Operasyon geçirdiği ve ancak ligin 4.haftasına yetişebileceği bildiriliyor. 3- Eğer antrenör Glenn Hoag'un görüşüyle iki Kanadalı, Perrin ve Duff'tan, Agamez'i tamamlayacak ikinci smaçör çıkacağı bekleniyorsa hayal. Bu iki oyuncu ancak iyi birer yedek olur, stepne görevi yapar. Netice: Dost acı söyler. Agamez smaç vuracak, Agamez servis atacak, Agamez de Agamez. Dilerim Polonya Kampında iyi çalışılır da, şu anda dibe vurmuş gibi görünen takım gerekli formu tutar. Çünkü İran Takımıyla yapılan hazırlık maçları tam fiyaskoydu

F.Bahçe'nin hedefi şampiyonluk
Geçen sezon Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Takımı'nın 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki maç programı belli oldu. Katar'ın başkenti Doha'da 13-19 Ekim'de yapılacak şampiyonada F.Bahçe, Kenya Prisons (Kenya) ve Lancheras de Catano (Porto Riko) takımlarıyla birlikte (B) Grubu'nda yer alıyor. Grupta ilk maçında 15 Ekim'de Lancheras de Catano ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, ikinci maçında çarşamba günü Kenya Prisons önüne çıkacak.Şampiyonada (A) Grubu'nda Rabita Baku (Azerbaycan), Bohai Bank (Çin) ve Sollys Nestle (Brezilya) takımları mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Yarı finaller 18 Ekim'de, final maçı ise 19 Ekim'de yapılacak.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA