• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS’IN yolu açık GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS'IN yolu açık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2013, 00:00
Teledünya Türkiye Kupası'nda ARKAS, İstanbul Belediye ve G.Saray gibi ligde yenildiği rakiplerinden rövanşları aldı ama, Halkbank'a tie-break setiyle 3-2 yenilerek şampiyonluk şansını kıl payı kaçırdı. Maç pekçok kez ARKAS'a da döner gibi oldu, servis hataları, rakibin iyi servis atması yenilgiyi hazırladı. Ancak ARKAS'ın oynadığı olumlu voleybol, 7 Nisan'da Gümüşhane Torul'la başlayacak play-off öncesi umut verdi. Eğer Burutay Subaşı servislerde bu kadar hata yapmaz, hücumda daha etkili olabilirse, büyük silah Agamez, bizim bildiğimiz, o blokları yıkıcı, her yerden öldürücü smaçlarına dönebilirse (Halk Bankası maçında istenen formda değildi) ARKAS Acıbadem Ligi'nde şampiyon olabilir. Çünkü Perrin formunun zirvesinde ve çok etkili. Pasör Mustafa Ramazanoğlu, Mustafa Koç, libero Hasan Yeşilbudak, Hakkı ve Yiğit katkı veriyor. Emin Gök de blok ve orta hücumlarda daha etkili olabilirse ARKAS'ı şampiyon görmeye hazırlanalım.

Özel Ege alkışlarla

Aksaray'daki Okullar arası Küçükler Voleybol Türkiye Finalleri müsabakalarında İzmir'i temsil eden Özel Ege Orta Okulu ilk 2 gün yaptığı müsabakaları kazandı. Grubunda ilk gün Bursa 1.si Emine Örnek Kolejini 2 - 0 net bir skorla alan Özel Egeli kızlar, ikinci gün de, Ankara temsilcisi ve geçen senenin şampiyonu olan Anıttepe Orta okulu ile yaptığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak grubunda liderliğe yükseldi. Özel Ege, oynadığı iyi voleybolla da takdir topladı.

Kaf-Kaf'ların kampanyasına helal

Karşıyakalı bir grup idealist yönetici ve yeşil-kırmızı aşığı, Bayan Voleybol Takımının girdiği darboğazdan çıkması için örnek bir kampanya başlattı, kısa bir sürede 60 bin lira toplayarak oyuncuların iki maaş alacaklarını dağıttı, Kocaeli'ndeki finaller öncesi moral verdi. Yönetim dışındaki file sevdalıları Ziyanur Hasbay, Ekber Göçer, Vehbi Moğol, Cem Karagözlü, Tevfik Bayraktar, Murat Bilgiç, Alpan Aksoy, Tolga Uysal ve Vural Badak tüm Karşıyakalıları karınca kararınca kampanyaya katılmaya davet ediyor. TEB Bostanlı Şubesi'nde açılan TR 700003200023100000045812 hesaba yeşil-kırmızı hayranlarının katkılarını bekliyor. Slogan şöyle: Siz savaştıkça biz peşinizdeyiz..."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA