• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İki bilet istiyoruz GÜRKAN ERTAÇ

İki bilet istiyoruz

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.04.2013, 00:00
ACIBADEM Voleybol Bayanlar 2.Ligde Kocaeli'nde yapılan final vizesi maçlarında üç Ege takımı, İzmir'den Karşıyaka, Salihli Belediye ve Çanakkale Belediye son 4 takımdan üçüncü oluşturarak Birinci Lige bir takımın çıkmasını garantiledi. Ama biz iki bileti de istiyoruz. Dileğimiz, temsilcilerimizin Ankara ekibi Halk Bankası Gazi Üniversite'ni aradan çıkarıp Birinci Lige çıkan takım sayısını ikiye yükseltmeleri.
Yengil: Formdayız, umutluyuz
Karşıyaka Başantrenörü İsmail Yengil, Kocaeli'nde tüm maçlarını kazanan takımının pazar günü başlayacak finallerde de mutlu sona ulaşacağına inandığını söyledi. Yengil, yeşil-kırmızılı camiadaki hareketlenmenin de takıma olumlu yansıdığını, bu desteğin finallerde de sürmesini umduğunu sözlerine ekledi. Yengil, "KSK'nin yeri Birinci Lig'dir ve dönecek güçtedir. Yine vefakar taraftarlarımızın desmteğine güveniyoruz" dedi.
İlter: Tarih yazdık
Voleybol kenti Salihli'de, Belediyespor'un ilk iki gün Altınoluk Belediye ve Halk Bank Gazi Üniversitesi'ne yenildiği halde son günkü Karayolları maçını 3-0 kazanıp averajla Birinci Ligte terfi 4'lüsüne katılması sevinç yarattı. Başantrenör Gül İlter, "Alanya'da gerçek Salihli gibi oynayacağız. Salihli ilk kez 4'lü finale kalarak tarih yazdı. Göreve ilk geldiğim yıl 5.ci olmuştuk, geçen yıl yarı finale çıktık, şimdi de finale. Artık yolumuz 1.Lig yolu. Taraftarlarımız da Alanya'ya akacak. Gerçek kimliğimizi ortaya koyarak Salihli'ye Birinci Lig takımı unvanıyla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Mekik: Çanakkale geçilmez
Çanakkale'de voleybol, futboldan sonra en sevilen spor dalı. Belediyespor Bayan Voleybol Takımının başarıları da övgüyle izleniyor. Başantrenör Vedat Mekik, Alanya'daki 4'lü finhlalra kalmalarının büyük başarı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Finallerde tüm takımlar birbirini yenecek güçte. Zaten ligde iki devrede alınan sonuçlarda hiçbir takımın birbirine üstünlüğü yok. İyi olan, gününde olan 1.Lig biletini cebine koyacak. Bu niye Çanakkale olmasın ?"

Tebrikler Çarıkcı

Avrupa Şampiyonası Finallerinde Yıldız Kız Milli Takımımız Sırbistan ve Karadağ'ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada herkesi yenip sadece Polonya'ya 3-2 yenilerek birinciliği kıl payı kaçırdı, 3.olmayı başardı. Kızlarımızı bu başarısından dolayı kutluyoruz. Başarının mimarlarından biri de KSK Voleybol Altyapı Sorumlusu Onur Çarıkcı. Ay-yıldızlı ekibimizin başında antrenör olarak sahaya çıkan Çarıkcı başarıya katkı yaptı.Sırbistan ile üçüncülük mücadelesine çıkan Ay-Yıldızlı kızlarımız, üstün oynadıkları maçtan 3-0 kazanarak bronz madalya aldı.

Süs için mi yaptık?

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nun önüne mükemmel bir Plaj Voleybolu Tesisi yapmıştık. Burada hem ligler oynandı, hem de uluslararası müsabakalar. Sonra federasyon değişti, galiba İzmir kara listeye alındı. Koca tesise ne yerel bir organizasyon veriliyor, ne de bir dış temas. Ankara, İstanbul ve Alanya'ya organizasyon veriyorsunuz da İzmir ne olacak. Bu tesis böylece çürüyecek. Yazık değil mi ? Süs için mi yaptık biz bu tesisi ?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA