• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
5 kupa istiyoruz GÜRKAN ERTAÇ

5 kupa istiyoruz

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2014, 00:00
Türk Voleybolu takımlar bazında bu sezon Avrupa'nın kralları ve kraliçeleriyle gövde gösterisi yapıyor. Mart ayı kupalarda hasat ayı. Avrupa Kupalarında 6 finalin 4'ünde Türk takımları var. Erkeklerde Halbank ev sahipliğini yaptığı Şampiyonlar Ligi 4'lü finalinde kupayı müzesine götürmek istiyor. 22 Mart'ta ilk raktimi Polonya'nın Jastrebzski takıkı. Yenerse final oynayacak. Bayanlarda Şampiyonlar Liginde iki kupa verilse ikisi de sizim olur ama statü gereği Vakıfbank ile Eczacıbaşı VitrA'dan birisi elenecek, 15 Mart'ta birbirlerini yenmeye çalışacaklar. Vakıfbank favori ama Neslihan'lı Eczacı bu kez rakibini yenmek hedefinde. Fenerbahçe, hem erkeklerdde hem de bayanlarda duble yapmak istiyor. Erkeklerde Challenge Kupası finalindeki rakip İtalyan Latina. Miljkoviç'li Fener şampiyonluğu kazanasilir. İlk maç 27 Mart'ta İtalya'da rövanşı 29 Mart'ta İstanbul'da. Bayanlarda CEV Cup'ta ise Koreli Kim'in yıldızlaştığı Fener, Rus Oralochka ile yşampiyonluk mücadelesi verecek. İlk maç 26 Mart'da dışarda, 29'unda rövanş İstanbul'da. Beşiktaş'ın voleybola ağırlık koyması mutluluk verdi. Marina Tumas'lı iyah-beyazlılar, Challenge Finalinde Rus Odintsovo ile finalde karşılaşacak.

BAL'lı kaymaklı maç!

Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda Arkasspor'un desteğiyle şampiyonluk mücadelesi veren Bornova Anadolu Lisesi (BAL) yarın sezonun 'Erken finali' niteliğindeki mücadelede namağlup Beşiktaş'ı konuk edecek. 18'de 18 yapan rakibini yenerek zirve ile puan farkını 2'ye indirmek isteyen BAL'ın Başkanı Ersan Odaman, tüm İzmirlileri maça davet etti. Odaman'ın çağrısına voleybolseverlerin duyarlı olmasını bekliyoruz. Atatürk Voleybol Salonu'nda yarın 14.00'te başlayacak kritik maçta çekişme, heyecan ve rekabetin en güzel örnekleri sergileneceğinden hiç şüphem yok. Arkasspor ve Konak Belediye'den sonra İzmir'e 3. bir takım çok yakışır. Bu yüzden herkes salona...

Egeliler, Play-Off için gün sayıyor

Bayanlar Voleybol 2. Lig'in de müthiş bir Play-Off mücadelesi yaşanıyor. 35 puana ulaşan Bursa Nilüfer bileti kaptı. Turgutlu Seramiksan pazar günü 14.00'te Balıkesir Belediyespor'u mağlup ederse o da garantileyecek. 29 puanlı Karşıyaka'nın işi hayli güç. Kaf-Kaf'ın pazar günü saat 14.00'te Bursa'da Nilüfer'i yenmeleri gerekiyor. 30 puanlı Arkasspor yarın saat 16.00'da iddası kalmayan Rota Koleji'ni mağlup ederse sevinenler arasına katılacak. Bu haftanın sonuçları Play-Off'a katılacak dört takımı hemen hemen belirleyecek. Salihli Belediyespor 30 puanlı iddalı, 28 puanlı Balıkesir Belediyespor ise süpriz peşinde koşacak.

Dualarımız Cemre için

Arkasspor'un başarılı kaptanı Mustafa Ramazanoğlu ve Basketbol Milli Takımımızın eski oyuncusu Nalan Mete Ramazanoğlu'nun 17 aylık biricik kızları Cemre, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında. Kaptığı enfeksiyon sonucu organ yetmezliği nedeniyle tedavisi süren Cemre için sık sık B+ kana ihtiyaç duyuluyor.
Minik kızımız için duyarlı olursak Cemre'yi yeniden güldürebiliriz. Cemre'yi ziyaret için dün Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu da hastaneye koştu. Hastaneye gelmesek de dualarımızla Cemre'ye destek olabiliriz. İnşallah dualarınızla minik kızımız en kısa sürede sağlığına kavuşacak...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA