• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAL’a yakışır GÜRKAN ERTAÇ

BAL'a yakışır

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.03.2014, 00:00
Bornova Anadolu Lisesi İzmir, hatta Türkiye'nin en önemli eğitim kurumları arasında. Bu okulda öğrenim görenler öylesine bir sıcak yuva sayıyorlar ki, mezun olduktan sonra bile ilişkilerini kesmiyorlar. İşte bu idealistler sporda da uzun yıllardır iz bırakıyor. BAL Voleybol Takımı, Ersan Odaman'ın başkanlığında ve hizmet aşkıyla çalışan yönetimiyle alkışlanıyor ve bu sezon da 1. Lig'i yeniden zorluyor. İlk bölümü, 3-2 yendikleri Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitirdiler. Kartal birinci, Düzce Belediye üçüncü, Maliye Okulları dördüncü oldu. Play-Off'da Bornova'nın rakipleri Düzce Belediye, Gaziantep Şahinbey Belediye ve Sivas 4 Eylül takımları. Seçim dönemindeyiz ya, belediyelerin spor kulüplerine para yağdırdığı haberleri geliyor, bu da püramatörlerin, BAL'lıların aleyhine bir durum yaratıyor. Ama ben Bornova Anadolu Lisesi'nin zoru başararak bunları aşmasını bekliyorum. Pazartesi günü saat 12.00'de takımın sponsoru eski bir mezunun otomotiv şirketi Gaziemir Ermat'ın takıma bir moral yemeği var. Haydi BAL... Kalbimiz seninle.

Vakıfbank, Sırplarla kaybetti

Vakıfbank, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin en büyük şampiyon adayıydı. Ama dünyaca ünlü iki Sırp yıldızı Brakoçeviç ile Nikoliç'in son derece kötü oyunları, hem Eczacıbaşı, hem de finaldeki Dinamo Kazan maçlarında antrenör Giovanni Guidetti'nin onlardan yararlanma imkanını ortadan kaldırdı. Giovanni, başta Polen olmak üzere, sürekli Türk oyuncularla oynamak zorunda kaldı ve şampiyonluk böylece Dinamo Kazan'a gitti. Şimdi Vakıfbank'ın önümüzdeki sezon iki Sırp oyuncuyu göndererek yeni bir kadro kuracağından sözediliyor.

Bileğinize kuvvet


ACIBADEM Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde ilk perde kapandı. Şimdiye kadar takımlar klasmanda iyi bir derece elde edebilmek için güreş deyimiyle birbirlerine "Elense" çekti. Şampiyonluk için korakor mücadele bundan sonra başlıyor. Fenerbahçe'nin zirvede bitirdiği ilk periyotta, Halkbank ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediye üçüncü, Arkasspor dördüncü, Galatasaray ise beşinci oldu. Statü gereği Arkasspor play-off'ta Galatasaray ile eşleşti. Diğer program şöyle: F.Bahçe-Gümüşhane Torul, Halkbank-Ziraat Bankası, İstanbul Belediye-Maliye Milli Piyango. Maçlar 2-3-4 Nisan'da oynanacak. Haydi Arkas, göster kendini artık. Şimdiye kadarki maçlar bir deneyimdi, bundan sonra şampiyonluk için mücadele bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA