• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özel olarak mı görevlendirildiniz? YUNUS KARAKAYA

Özel olarak mı görevlendirildiniz?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2014, 00:00
AK Parti Torbalı Kongresi'nde Türk Bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu afişi salondan indiren İlçe Seçim Kurulu memuru Asiye Eroğlu'na tepkiler sürüyor. Merak ediyorum acaba Asiye Hanım orada özel olarak mı görevlendirildi? Kongreyi provoke etmek için mi oradaydı? Onu Türk Bayrağı mı, Atatürk mü, yoksa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı mı rahatsız etti? Herhalde o hanımefendi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir memuru olduğunu unuttu. Hanımefendi, unutmayın ki indirdiğin o bayrak Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağı; Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu; Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanıdır.
Atalarımız boşuna söylememiş, "Çalıda gül bitmez, cahile söz yetmez" diye. Her varlığın bir niteliği, bir yapısı vardır. Gülü, ancak gül ağacından alabilirsin. Bir çalının gül açması mümkün değildir. Çünkü tabiatına aykırıdır. Bunun gibi cahil kimselere de söz anlatmak hemen hemen mümkün değildir. Çünkü cahil kimsenin kavrayışı kıttır, ayrıca inatçıdır ve bildiğinden de şaşmaz. Dolayısıyla onu yola getirmek, ondan olumlu davranışlar beklemek son derece zordur, ona ne söylerseniz boşa gider.

Haftanın portresi:
Necip Nasır

Haftanın portresinin bu haftaki konuğu: İzmir siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı Necip Nasır.
Necip Nasır kimdir?
İnşaat Mühendisi Necip Nasır, 1959 yılında Bitlis'te doğdu. İlköğrenimini İzmir Bornova Altındağ Şehitler İlkokulu'nda, orta öğrenimini İzmir Konak Hürriyet Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Namık Kemal ve İzmir Karabağlar İnönü liselerinde, yüksek öğrenimini ise DEÜ Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü ile Dicle Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. 2004 - 2009 yılları arasında İTO Meclis Başkan Vekilliği, 2009 - 2011 yılları arasında İTO İnşaat Sektörü Kurul Başkanlığı görevini yaptı. Kızılay Karabağlar Şubesi'nin kurucusu olan Nasır, halen buradaki başkanlığını sürdürüyor. Nasır Group bünyesinde, Nasır Mühendislik Mimarlık, Nasır Yapı Mühendislik İnşaat Malzemeleri, Arme Teknik Mühendislik, Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu başkanlıklarını yapmakta olan Nasır, İMO Mimar ve Mühendisler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, İzmir Sanayiciler ve İşadamları Derneği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği, Karabağlar Genç İşadamları Derneği, Gaziemir Müteahhitler ve İşadamları Derneği, Bornova Ziraat Odası üyeliklerinin yanı sıra Buca Müteahhit İşadamları, Bornova Müteahhit ve İşadamları, Çiğli Müteahhit ve İşadamları, Konak Müteahhit ve İşadamları, Narlıdere, Balçova, Güzelbahçe İşadamları derneklerinin oluşumunu sağladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan terbiyesi, öfkeli iken belli olur; insan olan tartışırken bile saygısını korur.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI