• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Özgecan’a , melekler alemi de ağladı...” YUNUS KARAKAYA

“Özgecan’a , melekler alemi de ağladı...”

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2015, 00:00
Özgecan'ın vahşice katledilmesi Türkiye'de infiale sebep oldu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, twitter hesabından Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan bu acı olaya karşı "Sadece biz kardeşlerinin değil, melekler aleminin de bu acıya ağladığını düşünüyorum" diyen Başkan Görmez, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bu meş'um kültürün tehditleri altında yaşayan hiçbir kadın kardeşimizi yalnız bırakmayacağımızı buradan duyurmak isterim" ifadelerine de yer verdi.

Padişahın bile arkasından kılıç sallarlar

Kendisinden çekinilen kimselerin yüzüne karşı bir şey diyemeyenler, onu arkasından çekiştirirler; hakkında atıp tutarlar çünkü hasmı karşısında değildir, arkasından konuşmak da kolaydır. Onun için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere CHP'li belediye başkanları, Yeni Asır Gazetesi'ne teşekkür etmeli, çünkü sizin göremedikleriniz daha doğrusu etrafınızda danışman vb. görevlerde bulunanlar korkudan sizlere İzmir'in sorunlarını iletmek yerine her şeyi güzel gösteriyorlar ama arkanızdan da konuşmaktan geri kalmıyorlar.

BUNU HAK ETMİYORUZ
İzmirliler şu aktarma çilesinden çektiğini başka bir şeyden çekmemiştir sanırım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun trafik sıkışıklığını düzeltmek için uygulamaya koydurduğu aktarmalı ulaşım sisteminde aradan aylar geçmesine rağmen karmaşıklık hala devam ediyor. Kocaoğlu'na bu aklı kim verdi bilmiyorum ama sanırım CHP'ye ne kadar kötülük yaptığının da farkında değil. Trafik sorunu azalacağına çoğaldı. Otobüsler sık sık arızalanmaya başladı, metro ve İzban'da sorunlar diz boyu oldu. Yürüyen merdivenler ile bir gün çalışıyorsa 3 gün arızalı. Genel seçimler yaklaşmaktayken Sayın Kocaoğlu partisine bir iyilik yapmak istiyorsa aktarmalı ulaşımdan vazgeçsin.

Necat Karataş'ı tebrik ederim

MHP, İzmir İl Teşkilatı seçimini yaptı ve Necat Karataş ile yola devam kararı verdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı'nın 11. İl Olağan Kongresi Fuar Atlas Salonu'nda yapıldı. Kongrede, mevcut başkan Necat Karataş, Mustafa Kulaoğlu ve Hüsmen Kırkpınar yarıştı. Mustafa Kuloğlu'nun 9, Hüsmen Kırkpınar'ın 241 oy aldığı kongrede Necat Karataş 327 oy olarak başkanlık koltuğuna oturdu. Karataş'a yeni döneminde başarılar dilerim.

Deliler Kahvesi açıldı


Benim ülkem acayiplikler ülkesidir vesselam. Alın size bir örnek: "Deliler Kahvesi" hizmete girmiş. Haberi kardeşimiz Altay Varol paylaşmış. Denizli'nin Pamukkale'den sonra gezilip görülmesi gereken önemli merkezlerinden olan Honaz Deliler Kahvesi'nin tabelası, düzenlenen törenle asıldı. Üstelik bu kahveye akıllıların girmesi yasaklanmış. Ne diyelim "Deliler Kahvesi" hayırlı uğurlu olsun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA