• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yağına kıymayan çöreğini yavan yer YUNUS KARAKAYA

Yağına kıymayan çöreğini yavan yer

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2015, 00:00
Bir işten iyi sonuç alınmak isteniyorsa, o iş için lazım olan şeyler eksiksiz kullanılmalı; gerekli fedakarlık gösterilmelidir. Yoksa kişi istediği verimi alamayacak, olumsuz ve kusurlu sonuca evet demek zorunda kalacaktır. Onun için milletvekili aday adayları "Ordan işaret aldım", "Burası garanti verdi" havalarıyla ortalıkta dolaşacaklarına halkın arasına insinler, partileri için biraz çalışsınlar. Yıllarca partinin kahrını çekenlere biraz saygılı olsunlar.

HATİPOĞLU DA İZMİR'İ İSTEDİ
20. ve 21. dönem TBMM'de Diyarbakır Milletvekili olarak görev yapan, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partilerinde GİK üyeliği, SP kurucu üyeliği, Grup Başkan Vekilliği, son olarak kapatılan HAS Parti Kurucu Üyeliği görevlerinde bulunan Ömer Vehbi Hatipoğlu Ak Parti İzmir'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Önce Diyarbakır'dan aday adayı olacağı konuşulan Hatipoğlu, gelen ısrarlar üzerine tercihini İzmir'den yana kullandı.

SELÇUK AYHAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gerek il başkanlığı gerekse milletvekilliği yaptığı dönemlerde çalışmalarını takdirle karşıladığım Selçuk Ayhan, CHP'den Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Ayhan, adaylık açıklamasını sosyal paylaşım sitesi üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ayhan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Değerli arkadaşlarım,
Partimizin İzmir'de kısmi ön seçim yapma kararı almasından sonra milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Tercihim, ön seçime girerek aday olmak doğrultusunda olmuştur. Aday adaylığımı duyurmak amacıyla herhangi bir tören yapmayı düşünmüyorum. Gerek il başkanlıklarım gerekse 23. dönem milletvekilliğim sırasında çalışmalarım parti kamuoyunca bilinmektedir. Üyelerimizin bana vereceği destek beni onurlandıracaktır. Destek vermeyi düşünmeyen üyelerimizin tercihlerine de saygı duyacağımı şimdiden belirtiyorum. Esas olan Türkiye'de demokrasiyi hukukun üstünlüğünü, yargı bağımsızlığını sağlayacak gelir dağılımındaki adaletsizliği, işsizliği en aza indirecek bir iktidar için birlikte savaşım vermeyi gerçekleştirmektir. Hepinize saygılar sunuyor aday adayı olacak diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazanan CHP olsun; kazanan Türkiye olsun."

İzmir'in ilk e-kütüphanesi Bornova Anadolu Lisesi'nde


İşletme ve yatırım sorumluluğu BALEV tarafından üstlenilen kütüphaneye genç yaşta aramızdan ayrılan Bornova Anadolu Lisesi 1986 mezunu Ersin Günöy'ün adı verildi. Günöy, 2008 yılında Türkiye'ye Adler Koçluk Okulunu getirerek 900'den fazla üst düzey yönetici, insan kaynakları profesyoneli, eğitmen, psikolog ve diğer meslek sahibi kişi ve kuruma eğitim verilmesini sağlamış ve ülkemizde koçluğun bilinmesi ve yayılması için öncülük etmişti.
25 Şubat Çarşamba günü hizmete girecek kütüphanede, kullanıcıların internet üzerinden kütüphaneye giriş yaparak kitap alabileceklerini ve mevcut e-kitapları okuyabileceklerini söyleyen Vakıf yetkilileri, kütüphanenin önümüzdeki günlerde bu ihtiyacı duyan, ancak yeterli donanımı olmayan okullara da internet üzerinden kullanımın açılabileceğini dile getirdiler.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA