• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2016, 00:00

APTAL SARIŞIN DEĞİLİM

HİLTON otellerinin varisi Paris Hilton,Galore Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu. 35yaşındaki milyoner, röportajında"Benimle ilk kez tanışan biri,benim sarışın bir aptal olduğumu düşünüyor.İşimle ilgil ibir çokt oplantıya katılıyorum,toplantı sırasında sandıkları gib iapta lolmadığımı anlıyorlar.Hiç estetik ameliyat geçirmedim ve bundan memnunum"dedi. 35 yaşındaki Hilton,artık televizyonda program yapmayacağını,bundan sonra kendisin eve markasına odaklanacağını ama iyi bir proje teklifi gelirse düşünebileceğini söyledi.Ayrıca hakkında çok fazla yalan haber yapıldığın ıve bundan rahatsız olduğunu da ekledi.

PİJAMALI BECKHAM

David Beckham'ın eşi Victoria Beckham Londra sokaklarında saten pijamayla dolaşırken görüntülendi.
Daha önceki yıllarda Kate Moss'u pijamayla sokaklarda görmeye alışık olan paparazziler Victoria Beckham'ı pijamayla görünce tanıyamadılar. Bilindiği üzere Beckham gittiği her yerde şıklığıyla ve modaya uygun seçimleriyle tanınıyor.
Her daim şık ve özenli giyinen eski şarkıcının tarz değişikliğine gitmesi görenleri şaşırttı. Genellikle siyah giyinen Beckham, pijama seçiminde de siyahtan vazgeçememiş görünüyor.

MELEKLER PARİS'E UÇTU

Bu yıl 5 Aralık'ta Paris'te düzenlenecek olan Victoria's Secret defilesi modeller özel uçakla Paris'e uçtu. Yolculuğun her anını sosyal medyada paylaşan melekler birbirinden ilginç görüntülere imza attı.
Ellerinde Fransa bayraklarıyla poz veren güzel modeller her zamanki gibi tek tip giyindiler. Bella Hadid Eyfel Kulesi maketini elinden bırakmazken, Alessandra Ambrosio kokpite girip pilotlarla sohbet etti.

100 MİLYON TL ZARAR ETTİ
Çıktığı turne sırasında konserine 6 saat kala sinir krizi geçirerek turnesini iptal eden Kanye West 30 milyon Dolar zarar etti. Los Angles'teki UCLA tıp merkezine yatırılan ünlü şarkıcının yaklaşık 100 milyon TL'lik zararını sigorta şirketinin karşılayacağı konuşulmaya başlandı.
TMZ'nin haberine göre, sigorta şirketiyle yapılan anlaşmada hastalık durumunda ortaya çıkacak maddi zararların sigorta şirketi tarafından karşılanacağı maddesinin bulunduğu iddia edildi. 2 yıl önce en zengin ünlüler sıralamasında ilk 20'de bulunan West'in bu yıl yaklaşık 170 milyon TL borcu olduğu konuşuluyordu. Turnesinin bitmesine 21 konser kala hastaneye yatırılan Kanye West'i daha da zor günler bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA