• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.11.2016, 00:00

BRANGELİNA ATEŞKES İMZALADI

Ayrılıklarıyla herkesi şarşırtan Brad Pitt ve Angelina Jolie, çocukların velayeti konusunda anlaşamadıkları için kanlı bıçaklı hale gelmişlerdi.
Boşanma davası devam ederken, her gün yeni bir iddia ortaya çıkmakta. OK! dergisinin iddiasına göre, Angelina Jolie, Brad Pitt'i arayarak Şükran Günü'ne davet etti. Çiftin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh'un, babasının eve gelmesi için sürekli ağlamasına dayanamayan Angelina Jolie, eski eşini arayıp çocuklar için, Şükran Günü'nü beraber geçirelim diyerek davette bulundu. Kızından bir çok kez eve dön mektupları alan Brad Pitt geleceğini söyledi.

STARK HANESİNİN YENİ DAMADI

Dünyayı kasıp kavuran televizyon dizisi Game of Thrones'un Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner ile DNCE grubunun solisti Joe Jonas'ın birlikte olduğu ortaya çıktı. Usmagazine.com'a konuşan yakın bir kaynak, çiftin MTV Müzik Ödülleri'nde el ele King of Leon konserini izlediğini ayrıca Cadılar Bayramı'nı da beraber geçirdiklerini söyledi. Joe Jonas'ın Sophie'ye tutulduğunu ve onun özgür ruhlu biri olmasından çok etkilendiğini belirtirken; Sophie'nin, Jonas'ın önceki sevgililerinden çok farklı olduğunu söyledi.

SKANDALLARINA DEVAM EDİYOR

Skandallarıyla ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber konser için gittiği İspanya'da hayranını yumrukladı. 22 yaşındaki şarkıcı Barcelona'daki konser vereceği alana arabasıyla giriş yaparken açık olan penceresinde bir hayranı kendisine dokunmak istedi ve bunun üzerine ünlü popçudan yumruk yedi. Bir anda ne olduğunu anlamaya çalışan çevredeki insanlar genç hayranın kanlar içinde kaldığını gördü. Dudağı patlayan genç yaşadığı şoku bir süre atlatamazken, Justin Bieber'ın şöforü ise arabayı sürmeye devam etti. Daha önce de imza isteyen bir hayranını yumruklayan Justin Bieber değişmediğini bir kez daha göstermiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA