• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.12.2016, 00:00

PİRELLİ 2017 TAKVİMİ HAZIR

Her yıl merakla beklenen Pirelli Takvimi yeni yıl için yapılan çalışmayı tanıttı. Alışılmışın dışında konseptler belirleyen ekip bu yıl da 'Doğal Güzellik ve Kadın' teması üzerine çalıştı.
Son yıllarda sıfır beden akımına ve Photoshop sayesinde ortaya çıkan sahteciliğe oluşan tepkinin de Pirelli ekibine ilham olmuş.
Hollywood'un birbirinden başarılı 14 kadın oyuncusu ile çalışılan projede yer alan oyuncular arasında; Robin Wright, Julianne Moore, Nicole Kidman, Penelope Cruz gibi isimler var.

SOUL TRAİN ÖDÜLLERİ'NE BEYONCE DAMGA VURDU

BU yıl Las Vegas Orleans Arena'da düzenlenen Soul Train Ödülleri görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Her yıl siyahi müziğin başarılı çalışmalarını ödüllendiren organizasyona damga vuran isim R&B müziğin kraliçesi olarak adlandırılan Beyonce oldu. Başarılı şarkıcı 'Yılın Şarkısı', 'Yılın Videosu', 'Yılın Albümü' ve 'Yılın Kadın R&B/Soul Sanatçısı' ödüllerini tek başına topladı. 'En İyi Yeni Sanatçı' ödülüne ise, Chance The Rapper layık görüldü.

TP4Y'NİN YENİ SİNGLE'I YAYINLANDI

2014 yılında Hollanda'da Holland's Got Talent adlı yarışma ile tüm dünyada tanınan TP4Y geçtiğimiz yıl ilk albümlerini yayınlamışlardı. Kulüp ve R&B müziklerinin harmanlayarak kendilerine özgü bir tarz yakalamaya çalışan grup "Lovecation" adlı yeni single'larını yayınladı.
Parçanın klibinde grup üyelerinin dansları oldukça başarılı.

THE SPACE BETWEEN US ERTELENDİ

Peter Chelsom'un yönetmenliğini yaptığı ve merakla beklenen uzay romantizmi The Space Between Us'ın vziyon tarihi 16 Aralık olarak açıklanmıştı.
Ülkemizde de aynı tarihte vizyona gireceği söylenen filmin yeni vizyon tarihi Şubat 2017 olarak açıklandı.
Uzayda doğup büyüyen Gardner adlı bir gencin internetten tanıştığı bir kız için dünyaya dönmeye serüvenini anlatan filmin başrollerinde Asa Butterfield ve Britt Robertson var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA