• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.12.2016, 00:00

NAOMİ CAMPBELL YENİ JENERASYONU BEĞENDİ

DOKSANLI yılların süper modellerinden Naomi Campbell, Remix Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu. Yeni modeller için "Sosyal medya jenerasyonu" diyen Campbell, son zamanların popüler kızları Kendall Jenner ile model kardeşler Gigi ve Bella Hadid'i beğendiğini söyledi.
Yeni nesil modellere podyum yürüyüşlerinde yardım ettiğini de ekledi.

EN GÜZEL HOSTESLER SEÇİLDİ

Rusya'nın başkenti Moskova'da, Rusya'nın en güzel hosteslerini seçmek için yarışma düzenlendi. Sadece güzel olmanın yeterli olmadığı yarışmada, 'Havacılıkta acil durumlarda neler yapılır' gibi testlerden geçen güzeller ayrıca kişisel yeteneklerini de sergiledi. Yarışmaya 1500 hostes katılırken sadece 28'i finale kalabildi.

PARİS MELEKLERİ

TÜM yıl boyunca merakla beklenen Victoria's Secret Show geçtiğimiz günlerde Paris'te gerçekleşti. Gecenin merakla beklenen melekleri ilk kez kanat takacak olan Irina Shayk ve Bella Hadid'ti. Ekibe geçen yıl katılan Kendall Jenner ve Gigi Hadid bu yıl da podyumda yürüdü ve Victoria's Secret'ın kalıcı meleklerinden olduklarını ispatladılar.
Gecenin sanatçıları ise, Lady Gaga, The Weeknd ve Bruno Mars'tı.

PRİMAVERA SOUND 2017 HEYECANI

Dünyanın en iyi müzik festivallerinden biri olan Primavera Sound her zamanki gibi bu yıl da Barcelona'da gerçekleşek. 31 Mayıs'ta başlayıp 5 gün sürecek olan festivalin sanatçı listesi açıklandı. Yaklaşık 200 sanatçının sahne alacağı festivalde göze çarpan isimler arasında; Frank Ocean, Arcade Fire, The xx, Slayer, Solange ve Van Morrison gibi isimler var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA