• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Scarlett Johansson boşanıyor ÇAĞRI ZORER

Scarlett Johansson boşanıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2017, 00:00

Hollywood'un popüler aktrislerinden biri olan Scarlett Johansson 3 yıl önce evlendiği Fransız eşi Romain Dauriac ile boşanma kararı aldı. Uzun süredir güzel oyuncunun evliliğinin iyi gitmediği ve boşanacağının haberleri konuşuluyordu.
New York Post'un haberine göre; çiftin avukatları karşılıklı olarak boşanma dosyalarını mahkemeye iletti.
Dauriac'ın avukatı Scarlett Johansson'un çok fazla seyahate çıktığı için kızlarının velayetini babaya verilmesini istediklerini dosyaya ekledi.

JENNIFER ANISTON HALKA KARIŞTI

Son günlerde adı eski eşi Brad Pitt ile tekrar anılmaya başlayan Jennifer Aniston, Los Angeles'ta alışveriş yaparken görüntülendi.
Oldukça mütevazi giyimi ve tavırlarıyla insanların arasına karışan güzel oyuncu, hakkında çıkan haberler ile ilgili bir açıklama yapmadı.
Güzel havanın tadını çıkaran Aniston, kot pantolon ve sandaletleriyle ne kadar rahat olduğunu bir kez daha gösterdi.

ELEŞTİRİLERİ UMURSAMIYORLAR

Bir süre ilişkilerini medyadan uzak yaşayıp daha sonra birlikte olduklarını açıklayan Sophie Turner ve Joe Jonas, Paris Moda Haftası'nda objektiflere takıldı. Birlikteliklerinin ortaya çıkmasından bu yana, birçok kez aralarındaki boy farkının gündeme gelmesi, çiftin birlikteliğini yıpratacaktır diye tahmin ediliyordu. Konuşulanların aksine Sophie Turner 1.75 cm boyuna rağmen topuklu ayakkabı giymeye devam etmesi ve onun bu seçimine 1.70 cm boyunda olan Joe Jonas'ın müdahale etmemesi, genç aşıkların söylentileri umursamadığını gösterdi.

KIM KARDASHIAN TEKRAR SOYULACAK

Kim Kardashian, geçtiğimiz Ekim ayında Paris'te bir soygunda, 10 milyon dolarlık mücevherini kaptırmıştı. Kardashian'ın, Ocean's 8 setinden fotoğrafları basına sızınca filmde yine bir soygun kurbanı olacağı öğrenildi. Film, Kardashian'ın ilk beyazperde deneyimi olacak.

GÜZELLİĞİNDEN BİR ŞEY KAYBETMİYOR

İtal yan oyuncu Monica Belluci Monaco'da katıldığı Monte Carlo Film Festivali'nde güzelliğiyle yıllara meydan okuduğunu bir kez daha gösterdi. Güzel aktris siyahlara büründüğü gecede basının ilgi odağı olmayı yine başardı.

İKİ USTA YENİDEN BİR ARADA

AntIchrIst ve İtiraf gibi büyük ses getiren filmlerin yönetmeni Lars Von Trier'in yeni gerilim filmi House That Jack Built'ten yeni kadro haberi geldi.
Kill Bill'in yıldızı ve Trier'le İtiraf filminde birlikte çalışmış olan Uma Thurman filmin kadrosuna dahil oldu.
Thurman bir seri katilin hikayesini anlatan filmde katilin kurbanlarından biri olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA