• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
UnlU model IntIhar ettI ÇAĞRI ZORER

UnlU model IntIhar ettI

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2017, 00:00

Maldiv doğumlu dünyaca ünlü model Raudha Athif okul yurdunda intihar etti. 21 yaşındaki güzel modelin Bangladeş'te tıp eğitimine devam ettiği okulun yurdunda kendisini eşarbıyla astığı ortaya çıktı. Daily Star'a konuşan okul yönetimi, Athif'in çok mutlu göründüğünü ve olumsuz bir hareketini görmediklerini söylediler. Bangladeş polis sözcüsü ise, olayın ilk bakışta intihar olduğunu ama yine de otopsi sonucunu beklemekte fayda olduğunu açıkladı.

Brook Candy yenI klIbIyle büyüledI

Amerikalı kadın rapçi Brook Candy, Sia ile beraber sözlerini yazdığı 'Living Out Loud' adlı parçanın klibini yayınladı. Güzel rapçi klipteki tarzı ve dansıyla popun kraliçesi Madonna'ya benzetildi. Candy'nin arkasındaki dansçıların taktığı siyah-sarı renklerindeki peruklar, ünlü söz yazarı ve şarkıcı Sia'ya bir teşekkür olarak gülümsetti. Başarılı klip, henüz 1 milyon izlenme barajını geçemedi.

Juliette Binoche zarafeti

90'lar ın efsane animesi Ghost in the Shell'in Hollywood yapımı tüm dünyada seyirciyle buluşurken filmin New York galası AMC Lincoln Square Theater'da yapıldı.
Başrolünde Amerikalı aktris Scarlett Johansson'un yer aldığı filmin galasında Fransız oyuncu Juliette Binoche yıllara meydan okuyan fiziğiyle herkesi büyüledi. 32 yaşında olan Scarlett Johansson'dan 20 yaş büyük olan Binoche giydiği elbise ile vücuduna da ne kadar güvendiğini gösterdi.

Country Müzik Akademisi Ödülleri sahiplerini buldu

Amerika'da her yıl Country müzik türünde, Academy of Country Music Awards adıyla dağıtılan ödüller sahiplerini buldu. Las Vegas'ta T-Mobile Arena'da düzenlenen geceye katılanlar birbirinden güzel sahne performanslarına tanıklık ettiler.
Yılın en çok eğlendiren sanatçısı Jason Aldean seçilirken, en iyi erkek vokal ünvanı Thomas Rhett aldı. Kadın sanatçılar arasında en çok merak edilen yılın kadın vokali ödülü ise Miranda Lambert'e gitti.

Kırık ayakla uçtu

Amerikalı oyuncu ve dansçı Jodie Sweetin Los Angeles Havaalanı'nda görüntülendi. Güzel yıldızın kırık ayağıyla zorlanarak yürümesine rağmen tek başına uluslararası uçuş yapmaktan da vazgeçmediği görüldü.
Sweetin nereye uçtuğunu söylemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA